Koti Uutisia Video: juutalainen sodanlietsoja kakutettiin Serbiassa

Video: juutalainen sodanlietsoja kakutettiin Serbiassa

2

Ranskanjuutalainen sodanlietsoja Bernard-Henri Lévy sai kakun naamalleen pitäessään puhetta Serbian pääkaupungissa. Yleisöstä myös huudeltiin sionistille “Murhaaja ulos Belgradista!”.

Lévy on Ranskan tunnetuimpia kulttuuripersoonia ja “julkkisfilosofeja”. Hän elää symbioosissa valtamedian kanssa ja käyttää näkyvyyttään hyväkseen lobatessaan sotia Israelin inhoamia ja taloudellisesti itsenäisiä valtioita vastaan.

Lévy kannattaa avoimesti sotaa Syyriaa vastaan. Suurimpana saavutuksenaan hän pitää sitä, että hän sai Ranskan houkuteltua mukaan tukemaan sotaa Libyaa vastaan.

Belgradissa tapahtunut kakuttaminen oli ilmeisesti muistutus siitä, että 1990-luvulla juutalainen tuki sotaa Serbiaa vastaan.

2 KOMMENTIT

 1. Serbialaisilla on vielä isänmaallisuus voimissaan. Upeaa, loistavaa. Sen kyllä ymmärtää että kun he juuri pääsivät eron yhdestä ikeestä joka oli allistanut ja ryöstänyt heitä 50 vuotta, he eivät halua muita alistajia maahansa.

  Oikein ihmetyttää miten tällaisia sionisteja nostetaan jalustalle ja miten joku niitä sitten kutsuu puhumaan ihmisille. Kun kerran tietää olevansa ei-toivottu henkilö niin silloin pitäisi ymmärtää pysyä poissa.

  Kuten tässäkin tapauksessa, julkisen mielenilmauksen tekivät nuoret. Sen ei pitäisi olla nuorten tehtävä vaan vanhojen. Nuorille pitäisi aina tarjota parempi elämä kuin itsellä on ollut. Siksi vanhojen tulisi uhrata itsensä nuorten puolesta. Mutta ikävä kyllä, suuret ikäluokat jotka saivat kaiken haluamansa ovat vastuussa tämänpäivän tilanteesta Suomessa ja koko euroopassa. Ne eivät halua ajatella mitään muuta kuin omaa hyvinvointiaan ja omaa napaansa. Ne ovat tuhonneet lastensa ja lastenlastensa tulevaisuudet elämällä kainvalisellä velalla koko elämänsä ja varsinkin nyt eläkkeellä. Ne ovat saattaneet toimillaan ja päätöksillään suomalaiset nuoret sellaiseen velkakierteeseen josta he eivät selviä kolmessakaan seuraavassa sukupolvessa. Hyvä jos kymmenessä.

  Suurten ikäluokkien olisi pitänyt korjata maamme kurssi viimeistään jäätyään eläkkeelle. Mutta omahyväisyys, leipä ja sirkushuvit olivat liikaan. Himo ja kiima oli voimakkaampi kuin järki.

  Kun oikein ahdistaa, kuvittelen eurooppaa kansallissosialistisena mantereena. Jos sionistit eivät olisi aloittaneet sotaa ja jos Saksa olisi saanut vaurastua kuten se oli vaurastunut seitsemän vuotta, koko eurooppa olisi paratiisi. Teknologia olisi aivan uudella tasolla ja kaikkien olisi hyvä elää. Myös suomalaisten.

 2. Hyvä, että jossain osataan kuitata asiaan kuuluvalla tavalla.Sivistynyt, mutta tarpeeksi vulgääri teko, jolla osoitettiin mieltä ja tunnustettiin rotua. Juutalaisia nuoleskellaan iät ja ajat, vaikka he ovat tehneet myyrän työtä iät ja ajat valkoisen rodun oikeiuksia ja heidän suveriinisuuttaan vastaan kahlehtimalla eurooppalaisia kansakuntia heidän omissa maissaan rajoittaen itsemääräämisoikeutta omien maidensa rajojensa sisäpuolella.
  Nämä siionistiset takapirut patsastelevat joka paikassa usuttaen sotimaan Iraelin sotia ja sekoittumaan Lähi-idän ruutitynnyriä purkamaan kuluttaen kristittyä miesvoimaansa, joita juutalaiset halveksivat ja pitävät päävihollisenaan maailmassa.
  Serbialla on munaa!

Comments are closed.