Koti Uutisia Video: intensiivistä globalismin vastaista aktivismia Norjassa

Video: intensiivistä globalismin vastaista aktivismia Norjassa

2

Vastarintaliike suoritti viime viikonlopun aikana Norjassa koko maan kattavaa toimintaa teemalla “Murskatkaa globalismi!”. Ihmisille jaettiin tuhansia flyereita, ja myös suuri määrä sanomaltaan globalismin vastaisia banderolleja valmistettiin.

Norjassa aloitettiin jo aiemmin tänä vuonna kampanja “Valta takaisin globalisteilta!”. Kampanjan alettua asetettiin tavoitteeksi jakaa vuoden loppuun mennessä 250 000 flyeria. Frihetskamp ilmoittaa, että viikonlopun aktivismin myötä tämä tavoiteluku on jo saavutettu, eikä vuosi ole vielä edes ehtinyt päättyä.

Kuvia kampanjamateriaalista täällä: https://www.frihetskamp.net/stor-offensiv-mot-globalismen-250-000-flyveblader-na-utdelt/

 

Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net

2 KOMMENTIT

  1. Hyvää työtä maassa, joka käsittääkseni mutu-tuntumalla ei ole niin kahleissa tyhmyytensä kanssa kuin Suomen maanpetturihallituksen aikaansaamana EU:n isäntiä ja George Sorosta kostein silmin uskollisesti hännystellessään ollen valmis uhraamaan kansakuntansa EU:n alttarille, mutta ei tietenkään itseään vaan odottaa palkintoaan kieli pitkällä läähättäen malttamattomasti peuhaten kuin odottaen ulko-oven avautumista.

Comments are closed.