Koti Uutisia Video: “gangsta” haastaa riitaa, kunnes saa nenilleen

Video: “gangsta” haastaa riitaa, kunnes saa nenilleen

8

YouTubeen lisättiin viikko sitten video, jolla mustaihoinen “gangsta” haastaa riitaa kahdelle valkoiselle miehelle. Valkoiset miehet varoittavat mustaihoista monta kertaa, että hänen tulisi lopettaa riidan haastaminen.

Eräässä kohtaa mustaihoinen käy sanomassa kameralle “Vitut noista nekruista”, minkä jälkeen hän osoittaa valkoihoisia miehiä. Tämän jälkeen hän menee takaisin miesten luokse ja aloittaa lyömään toista. Valkoinen mies kuitenkin puolustautuu ja antaakin samalla oppitunnin, jonka riidanhaastaja muistanee pidempään.

On epäselvää, mistä tilanne oli saanut alkunsa.

 

8 KOMMENTIT

  1. Samaa menetelmää voisi kokeilla Suomessakin. On sitä nassutusta Oulussakin havaittu.

  2. “Suck my dick nigga!! Suck my dick niggaa.”
    Kieltämättä aukotonta argumentaatiota.

  3. Noh, noilla taistelutaidoilla kyllä vaatii jo vähän rohkeutta (aka tyhmyyttä tässä tapauksessa) mennä kiusaamaan itseään isompia. Kamppailu meni aikalailla samalla tavalla kuin joissain internetistä löytyvissä koulutappelu -videoissa. Näitä tosin tähdittävät varhaisteinit tai sitä nuoremmat.

  4. Rehellisesti on kyllä myönnettävä vanha sananlasku paikkansa pitäväksi, eli vahingonilo on paras ilo. Gangsta sai mitä pyysi, tosin nenille olisi tullut tehoa lyömällä suoraan.

  5. Ai v**** että oli upeaa kattoa kun ton apinan päätä paukutellaan kuin rumpuja. 😉
    20 iskua teki varmasti terää tuolla elukalle! 😉 😀 😀 🙂

  6. Kaveri ei ihan tointunut korvapuustista. Vähän lisää ja lukua olisi otettu. Hauskasti silmät pyöri päässä eikä katsekkaan tahtonut kohdistua tai tarkentua mihinkään. Aurinkolasitkin siinä hötäkässä putosivat.

Comments are closed.