Koti Uutisia Vastaanottokeskuksen työntekijä raiskattiin Ruotsissa

Vastaanottokeskuksen työntekijä raiskattiin Ruotsissa

8

17-vuotias “pakolaislapsi” raiskasi Piteån vastaanottokeskuksen työntekijän perjantain vastaisena yönä Ruotsissa. Raiskattu nainen oli ainoa paikalla ollut työntekijä tuolla hetkellä, mutta Piteån kunnanjohtaja Mats Bergin mukaan tässä ei ole käytännössä puutteita. “Tätä kysymystä täytyy katsoa tarkemmin ja minimoida mahdolliset riskit”, sanoi kunnanjohtaja.

Piteån paikallislehti tai NSD eivät kertoneet lukijoilleen, missä raiskaus tarkalleen oli tapahtunut. Tapauksesta mainittiin vain, että teko tapahtui kunnan tiloissa. Sveriges Radio mainitsi tapauksesta lyhyesti eilen aamun ensimmäisessä uutislähetyksessään.

Vakavista syytteistä huolimatta epäilty päästettiin kuulustelun jälkeen vapaaksi, ja Piteån sosiaalitoimi on nyt ottanut tekijän huostaan.

Lähteet: Nordfront.se, NSD.se, Piteå-Tidningen

8 KOMMENTIT

  1. Mats Bergin kommentti selkokielellä:”Kyynel,emme aio tehdä asialle mitään,bisnes on bisnestä you know.Miten muuten me muka saisimme Ruotsiin halpatyömarkkinat,jollemme satsaa maahanmuuttoon?”

  2. Eiköhän tämäkin kulttuurin “rikastuttaja” saa kaikessa myötätunnossaan kansalaisuuden tästä “hyvästä”. Sairasta!

  3. Tämänkin tapahtui ilman muuta itsepuolustuksen nimissä rasismia vastaan, vaikkakin kyseinen työntekijäkin ajattelee varmasti samoin ja siksi työnsä valitsikin.

  4. Olikohan tekijällä edes omassa maassaan puhtoiset paperit, sieltä kun tullaan pakolaisiksi monasti juuri vastaavien syiden takia, rangaistusasteikko on islamia tunnustavissa maissa meinaan kova. Josta seuraakin: kysymys miksi he haluavat saman lain käyttöön uudessa kotimaassaan, siis siellä johon ovat päässeet?
    Karkoituskaan ei hillitse tällaisia tekijöitä, rangaistus olisi kuitenkin annettava.

Comments are closed.