Koti Uutisia Kotimaa Valtion Rautateille ei kelpaa enää käteinen

Valtion Rautateille ei kelpaa enää käteinen

8

Valtion omistama VR on päättänyt lopettaa käteismaksujen hyväksymisen kaukoliikenteen junissa. Konduktööriltä ostettuja lippuja saa täten vain ja ainoastaan kortilla.

VR motivoi muutosta sillä, että se haluaa uudistaa lipunmyyntikanaviaan ja helpottaa lipun ostamista ennen junaan nousua. Askel on jälleen yksi kohti valvontayhteiskuntaa.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Käteisellä osto ei onnistu myöskään lipunmyyntiautomaateista. Jos automaatti on epäkunnossa niin ohjeistamme käyttämään muita myyntikanavia. Jos lipputoimisto on kiinni, R-kioski kaukana tai ei ole älypuhelinta, niin kehotamme käyttämään muita liikennevälineitä. Jos haluat kuitenkin matkustaa junalla niin kehotamme muuttamaan esimerkiksi Saksaan jossa asemien lipunmyyntiautomaatit toimivat luotettavasti ja voi maksaa myös käteisellä.

 2. Itse en ole käyttänyt bussia, junaa, taksia tmmv. vuosikausiin.

  Muuttakaa maalle, ihmiset!

 3. Taas eräs aspekti massamaahanmuuton “tarpeellisuudessa”. Maahan on tuotu niin paljon levottomia heimolaisia kuumista etelän maista että ei ole enää turvallista kantaa käteistä junissa lipunmyyjänä.

  Vertaa villi länsi ja junaryöstöt.. Suomi on muuttumassa nykyisten päättäjien kaltaiseksi ryöstäjien paratiisiksi myös ihmisten arjessa.

  Ensimmäinen läkkäri-raina oli nimeltään “The Great Train Robbery”.

  https://truewestmagazine.com/robbers-of-the-rails/

 4. Ei mene kiskot — edes yksisuuntaisat cargo-sellaiset — kovinkaan läheltä täällä maalla. Muuttakaa wituun sieltä haisevista somalien, irakilaisten ja afgaanien pesäpaikoista eli “cityistä”.

  Inhottavat viisi-, kymmen- ja kaksikymmenpenniset tulisikin poistaa kierrosta. Vitosen seteli on myös turha. 25-senttinen ja euron+kahden kolikko voisivat jäädä.

 5. Kulkekaa pummilla, veronmaksajathan noiden olemassaolon muutenkin kustantaa.

Comments are closed.