Koti Uutisia Vaalimainos aiheutti rasismihysteriaa

Vaalimainos aiheutti rasismihysteriaa

13
Tämä mainos johti rasismihysteriaan.
Tämä mainos johti rasismihysteriaan.

Kaupunkilehti Vantaan Sanomat pahoitteli maanantaina vaalimainosta, joka julkaistiin lehdessä viikonloppuna. Muutos 2011 -puolueen kansanedustajaehdokas Jari Leinon vaalimainoksessa kehotettiin äänestämään somalien kotiinpaluun puolesta.

“Ilmoituksen päätyminen lehteen oli virhe. Mainos oli epäasiallinen ja hyvän tavan vastainen eikä lehden olisi pitänyt julkaista sitä. Lehti on pahoillaan mainoksen aiheuttamasta mielipahasta ja tapahtuneesta virheestä”, kirjoittaa Vantaan Sanomien vastaava päätoimittaja Antti-Pekka Pietilä.

Uudenmaan vaalipiiristä eduskuntaan pyrkivä Jari Leino kommentoi Ilta-Sanomille mainoksen väitettyä rasismia: “En osaa sanoa. En kauheasti mieti noita rasismijuttuja. Siinä lukee Suomi kuuluu suomalaisille. Suomalaiset on globaalisti katsoen yksi maailman pienimmistä vähemmistöistä. Tarvitaan yksi maa, jossa suomalaiset voivat elää rauhassa omassa kulttuurissaan. Asettaisin ensisijalle sen, että Suomi on suomalaisten turvapaikka sen sijaan, että se olisi koko maailman turvapaikka”, hän totesi.

Leino on viime aikoina tullut tunnetuksi YouTubessa julkaistavista maahanmuuttokriittisistä Jari Leino Show -videoista. Alla yksi hänen videoistaan:

 

 

Lähteet: Ilta-Sanomat, MV-lehti, Vantaan Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. Haha aivan mahtava tyyppi ! Varsinkin tuo vaalipaneeli keskustelu oli hyvä, harmi kun Jari ei SVLn riveissä ole.

 2. Kaikkein hauskintahan koko jutussa on että postimerkin kokoisen mainospaikan hinnalla sai Leino pärstänsä melkein joka lehteen maassa, ampuivat mokuttajat itseään jalkaan pahemman kerran.

 3. Tuo kotiinpaluun mainitseminen mainoksessa oli ehkä strategisesti vähän tyhmää. Veikkaan että pakolaisten/”pakolaisten” pakkopalauttaminen on aika utopiaa niin kauan kun ollaan EU:ssa.

 4. Kuvottaa tuo Veronika Honkasalo. Veronikan mielestä Suomeen on tosi vaikea päästä. Justiinsa.

 5. Islamin väkivaltaisen leviämisen seurauksena pakolaiseksi joutuneet Kristityt varmaankin ainoat potentiaaliset otettavat Suomeen. Työperäinen maahanmuutto täyttä puppua tilanteessa, jossa kaikilta koulutustasoilta valmistuu Suomalaisia ilman toivoa työpaikasta!

  • Miten saman etnisen ryhmän kristityt ja muslimit eroavat muka tavoiltaan toisistaan?

   Ei juuri mitenkään. Lukevat eri kirjaa ja muita pieniä seikkoja. Siinä kaikki.

  • Kristinusko ja Islam on juutalaisten keksintöjä, joilla orjuutetaan massoja.

   • Islam ja Juutalaisuus on samaa seemiläista paskaa.
    Arabit ja Juutalaiset ovat sukulaiskansoja.
    Profeetta Muhammad oli juutalainen biseksuaali.
    Islam on juutalainen kultti.
    Halakha laki -> Sharia laki
    Kosher -> Halal
    Nimitys Goy -> Nimitys Kafir
    ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä -> vääräuskoiset ovat apinoita ja sikoja.
    Molemmat harjoittavat ympärileikkausta.
    Molemmat eivät syö sianlihaa
    Antisemitismi! -> Islamofobia!

    Tuolla lisää
    http://www.dailystormer.com/similarities-between-jews-and-muslims/

    Ja mitä kristinuskoon tulee niin sekin on samanlainen aavikkolahko kuten islam ja juutalaisuus. Pakanuus takaisin kunniaan!

 6. Äänestin persuja sen vuoksi että he pääsisivät hallitukseen. Sitä paitsi pitää kyllä sanoo että tää husu ja Omar ja sitten nää vassarit ovat kyllä niin tyhmää sakkia. Husulta huomaa sen että ei täältä ole kun ei pysty kunnioittaa muiden mielipitetä , ja jos joku huomautta husulaisista niin heti husu leimaa niitä raisteiks taikka ahdasmieliseksi. Husu jos täällä on niin huono olla miks sä sitten täällä olet ? Sitä paitsi jos vertaillaan vaikkapa Etelä – Afriikkaan mis on pieni valkoinen vähemmistö ja siellä kannattetaan sitä että musta enemmistö päättää, miksi sinä husu et tähän sekaannu? Jos kerrankin kutsut itseäsi suomalaiseksi , miksi et puhu kunnon suomea, miksi suojelet paperettomia, miksi suojelet radikaaleja muslimeja ja miksi suojelet maanmiehiäsi jos kerrankin haluut olla suomalainen???

  • Kannatat NATOa?

   Kannatat Suomen myymistä suur-yrityksille eli TTIP sopimusta?

   Kannatat persujen linjaa sensuroida nettiä (“vihapuheet”) rankemalla kädellä yhdessä juutalaisjärjestöjen kanssa?!

   Tosi kansallismielistä… Olet varmaan myös Israelin ystävä?

   • Kuule nää sun huudot ovat turhia. Olen 100% kansallissosialisti niinku joitakin suvustanikin on ollut. Jos Kansallissosialisteilla olisi puolue äänestäisin heitä. Mutta täl hetkel niil ei ole sen vuoksi äänestän persuja ja olen perussuomalainen vaikka hiljaisuudessani kannatan Kansallissosialismia.
    Sitä paitsi älä sä tänne tuu huutelemaan natosta ja niin. Jos oikein arvaan olet protestiiässä oleva kakara joka et mitään mistään ymmärrä. Minä taas olen koulutettu ja omien arvojen pohjalla kansallissosialisti.
    Oletko edes luennut marxin manifesti? Satis Polito? koraani? Minä olen luennut ne, ja olen lukennut Mein Kampfia. Ja olen kansallissosialisti, vastustan natoa, vastustan israelia historian vuoksi. Sinä et ikinä kysynny mitä kannatan ja mitä en , laitoit sanoja suuhuni. Opettele keskusteleemaan oikeista asioista ennen kun alat itkemään.
    Sitä paitsi typeriä ihmisä kuten sä tuhoavat kansallissosialismin taistelu. (Tuhoatte kun laitatte suuhun puhutte asioista mistä ette ymmärrä ettekä ole perhetyneet kansallissosialismiin)

   • Sitä paitsi jos ihmisiä ,kuten sinä joka et pysty keskustelemaan, johtavat kansallissosialisminiin säälin heidät, ja vedät häpeä kansallissosialismin ylle. Jos me kansallissosialistit haluamme tehdä vaikutusta tarvitaan kouluttettuja ihmisä, joilla on koulutusta viisausta ja töitä. niin kaikki te jotka kutsutte itseänne kansallissosialisteiks, antakaa teidän lasten käydä koulua, antakaa heidät hankkia lakimieskoulutusta, insinöörikoultusta ,lääkärikoulutusta ja niin katos silloin niilää on vaikutus yhteiskuntaamme.

Comments are closed.