Koti Uutisia Uusi mustien tuhopolttosarja valkoisia vastaan Etelä-Afrikassa

Uusi mustien tuhopolttosarja valkoisia vastaan Etelä-Afrikassa

2

Lukuisiin valkoisille kuuluviin farmeihin ja taloihin on hyökätty ja niitä on poltettu Colignyn kaupungissa Etelä-Afrikassa sen jälkeen kun paikallinen tuomioistuin vapautti kaksi valkoista maanviljelijää takuusummaa vastaan. Pieter Doorewaardia, 26, ja Philip Schuttea, 34, syytettiin taposta, koska musta varas Matlhomola Mosweu hyppäsi heidän avolavansa takaa ja mursi niskansa, kun tätä oltiin kuljettamassa poliisiasemalle. Doorewaard ja Schutte olivat suorittaneet kansalaispidätyksen havaittuaan Matlhomolan varastavan heidän viljaansa.

Vaikkei kuolemassa ollut mitään viitteitä rikokseen, päättivät poliisit yhdessä paikallisten mustien syyttäjien kanssa syyttää kahta valkoista murhasta. Miehet viettivät viimeiset kaksi viikkoa sellissä odottaen pääsyä oikeuden kuultavaksi. Oikeus ei kuitenkaan pitänyt murhasyytteitä uskottavina. Syytteet saivat kuitenkin mustat laumat aloittamaan tuhopoltot ja väkivallan kaikkia valkoisia vastaan.

Colignyn kirkon papin Herman Meyerin mukaan monet kaupat kaupungissa ovat täysin tuhottuja. “Ihmiset, jotka ovat asuneet Colignyssä 60 vuotta, ovat menettäneet kaiken vuorokauden sisään”, hän kertoo.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Simpahdus – jälleen kerran. Valkoisen väestön ja rakenteellisen rasismin vika.

  2. Simpanssit saavat samanlaisia raivokohtauksia ja ne hyökkäävät brutaalin raa’asti pienempien apionoiden kimppuu repien ne kappalaiksi syöden ne suihinsa. Etelä-Afrikka onkin eliitin ja kulttuurimarxistien “luvattu maa”, jossa “monikultuurisuus” on jo saavutettu etu, josta ei pidä luopua.
    Yhdysvalloissa negridit järjestävät samanlaisia mellakoita vastaavista sattumuksista. Kun musta poliisi ampuu mustan rikollisen virkatehtävässä pakotettuna toimimaan oman työturvallisuutensa ja lain toteutumisen vuoksi. Tästä on seurauksena useiden viikkojen väkivaltaisuudet, jossa ryöstellään kauppoja ja tuhotaan kaupungin sekä liikkeiden kiinteistöjä silmittömän vihan ja järjettömän mielipuolisen kiihkon vallassa. Nämä ovat kuulemma rotesteja “rasistista” murhaa vastaan ja mustien huonosta asemasta yhteiskunnassa, jossa “kukin on oman onnensa seppä”. Niin ja tämä kaikki siksi, että musta poliisi ampui mustan rikollisen. En edes vaadi ketään ymmärtämään tälläistä logiikkaa. Kyseessähän on villien impulsiivisuus, joka kuohuu kuin keväinen koski raivon vallassa, kunnes se tyrehtyy itsestään.

Comments are closed.