Koti Uutisia Kotimaa Ulvilassa räjäytettiin jälleen kerran peltipoliisi

Ulvilassa räjäytettiin jälleen kerran peltipoliisi

2

Vihamielisyys sakkoautomaatteja kohtaan on saavuttanut nyt epidemianomaisen piirteen. Poliisi ei lähde spekuloimaan onko kyseessä sarjaräjäyttäjä, vai kaksi eri henkilöä.

Suomen synkkä rikoshistoria ei tunne tapausta, missä sama peltipoliisi on räjäytetty kahdesti, vielä alle kuukauden sisällä.

Lähde: Satakunnan Kansa

2 KOMMENTIT

  1. Tämä seuraava EI ole aprillipilaa, valitettavasti… 1.6.2020 lukien aletaan liikenteessä ajavia sakottaa liikennevirhemaksulla. Ei siinä mitään, kyllä minäkin tahdon kaaharit ja muut liikenteessä törttöilevät kuriin, mutta jotenkin liikennekulttuuri täälläkin tuntuu olevan perin kieroutunutta: tiellä katsotaan minkä merkkiset autot ajavat mitenkin ynnä muuta lapsellisen naurettavaa. Ja on se tuollaista muuallakin kuin Suomessa eli ei ole pelkästään meidän ongelma. Mutta jotenkin vinoutunutta on se asenne tien päällä – ei sille mitään voi.

    Yksi asia mihin poliisin tulisi puuttua on nuorten ihmisten ajaminen ja se meteli joka näistä nuorten autoista ja kaksipyöräisistä lähtee. Äänenvoimistajat ehdottomasti laittomiksi. Tuosta joku voisi tehdä vaikka lakialoitteen. Kyllä minäkin komeista saundeista diggaan, mutta sen täytyy tulla konehuoneesta eikä pakoputken päästä.

    Tällä liikennevirhemaksulla tavoitteena on kerätä 500 000 kpl ylinopeussakkoja valtion kassaan paikkaamaan budjettialijäämää. Nollatoleranssin valvominen kytiksessä olevilla siviiliautoilla ja kameratolpilla on jokseenkin arveluttava keino yrittää rahoittaa kuolevan valtiontalouden saattohoitoa. Siis juuri tuo nollatoleranssi paikoissa, joihin on juuri pystytetty uudet nopeusrajoitukset tai jotka ovat muuten vain lyhyitä etappeja alemmalla rajoituksella kahden vaikkapa 30 tai 20 km/h nopeampien pätkien välissä.

    Arvioin jonkinlaisen keskihinnan sakolle ja tuolla puolella miljoonalla sakolla vuodessa valtion kassaan epätoivoista tekohengitystä saataisiin “mahtavat” 68 000 000. Lienee paikallaan mainita että tuolla summalla elätetään Suomessa loisivia maahantunkeutujia 1,5 päivää.

    Inflaatio syö meiltä paljon ja verotus loput. Kaikki on niin törkeän hintaista ja törkeästi verotettua, että varmaankin autoilusta tulee hyvinkin pian mahdotonta suomalaisille. Sitten alkaakin aggressiivinen jalankulku- sekä pyöräilyverotus. Kävelijöiden, hölkkääjien ja fillaroijien ylinopeuksia aletaan myös vahtia suurella kapasiteetilla. “Kevyen liikenteen kaahareista” tehdään valtava turvallisuusriski suomalaisille ja sitä verrataan vakavuudessaan terrorismiin. Myös keuhkojen tilavuuteen perustuva hengitysvero ajetaan aivan pian läpi (((EU-herrojemme))) toimesta.

Comments are closed.