Koti Uutisia Kotimaa Transumielenosoitus siirrettiin Turussa Vastarintaliikkeen oikeudenkäynnin vuoksi

Transumielenosoitus siirrettiin Turussa Vastarintaliikkeen oikeudenkäynnin vuoksi

10

Turun seudun Seta sekä joukko transuaktivisteja järjestävät torstaina Turussa mielenosoituksen “muunsukupuolisten oikeuksien puolesta”. Tilaisuuden sijaintia päätettiin kuitenkin muuttaa Vastarintaliikkeen väitetyn uhan vuoksi.

Alkuperäinen mielenosoituspaikka oli transuaktivistien mukaan liian lähellä Akatemiataloa, jossa hovioikeus on tällä viikolla käsitellyt Vastarintaliikkeen kieltokannetta.

Kulttuurimarxistit pelkäsivät, että alkuperäisellä kokoontumispaikalla transuaktivistit olisivat voineet joutua kohtaamaan kansallissosialisteja. Niinpä tilaisuus päätettiin siirtää Turun Puutorille.

Tilaisuudesta uutisoineen Turkulainen-lehden mukaan “aihe on juuri nyt ajankohtainen, koska Tampereen transpoliklinikka on ottanut muunsukupuolisten hoidossa käyttöön saman linjauksen kuin Helsingin transpoliklinikka”.

– Tämä tarkoittaa sitä, että muunsukupuolisena ei enää ole mahdollista saada Suomessa hormonihoitoja tai leikkauksia. Tämä vaikeuttaa monen muunsukupuolisen elämää ja saattaa pahimmillaan johtaa siihen, että jatkossa he saattavat hoitoja halutessaan joutua valehtelemaan omasta sukupuolikokemuksestaan koko transpoliprosessin ajan, julisti mielenosoitusta järjestävä Kaneli [sic] Hautala.

Lähteet: Facebook, Turkulainen

10 KOMMENTIT

 1. Tää Taneli Hautala on ihan kuutamolla. Miksi näille pitäisi maksaa hormoonihoidot ja leikaukset sukupuolen vaihtoon? Se ei ole normaalia sairauden hoitoa. Se on eritysisairauden hoitoa eikä siihen tarvita puukkoa.

  Tällaisista kieroutuneista maailmankatsomuksista voi parantua. Esim. eräs entinen SETA-aktivisti ei ole enää lesbo vaan asuu nyt miehen kanssa. Ja ehkä kohta tulee lapsiakin. Olen kuullut myös toisaalta että homoudesta on parannuttu.

 2. En ota kantaa kenenkään sairaisiin seksuaalimieltymyksiin, tai mahdollisiin mielenterveyden häiriötiloihin, mutta…
  Koomista, miten nämäkin ihmisoletetut pelkäävät “inhojen ja pelottavien natsien” hyökkäyksiä, vaikka jokaisessa viimeaikaisessa mielenosoituksessa ovat anarkomarkot olleet se aloitteellinen häirikköjoukkio.

  • Niin, ja itse nämä hinttarit juuri siellä toisella puolella ovat olleet.

  • Kyse on pelkästä huomionhakuisuudesta. Koska oikeudenkäynti on otsikoissa, tällä faktoihin perustumattomalla pelottelulla saadaan enemmän huomiota omalle mielenosoitukselle, josta kukaan muutoin on tuskin kiinnostunut. Samalla palvellaan punarkkien agendaa ja saadaan mahdollisesti muutama punarkki mukaan “koska pahat natsit”.

 3. Homous ja varsinkin transuasiat ei yleensä ole synnynnäisiä ja on täysin mielentilasta kiinni, mikä on yksi syy miksei lapsia saa altistaa homopropagandalle. Joka tapauksessa kaikki voi parantua.

 4. Mä haluun jarkkäriks. Omaan myös pari transu kamuu ja cuck- kaverii, jotka haluis vähän äksönii

 5. Haha, vai “muunsukupuolisia”, Hyi helvetti miten sairasta sakkia
  ” All the animals come out at night – whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets”

 6. Darwin aikoinaan totesi, että lajeista eivät jää eloon vahvimmat ja viisaimmat, vaan ne, jotka parhaiten sopeutuvat muutoksiin.

  Nämä itseään muunsukupuolisisksi kutsuvat eivät ole kehityksen, evoluution tai olosuhdemuutoksen tulosta, vaan selkeästi luontoon kuulumattomia keinotekoisia mutaatioita, joidenka eloonjäämistodennäköisyys on hyvin matala, eikä niiden pitäisi olla lisääntymiskykyisiäkään. Silti niitä näyttäisi lappavan päivänvaloon ämpäritolkulla. Viemäreistäkö niitä sikiää vaiko ongelmajätelaitoksilta? Tsernobylistä?

Comments are closed.