Koti Aktivismiraportit Toimintaa Etelä-Karjalassa

Toimintaa Etelä-Karjalassa

2

Viikko 15 Etelä-Karjalassa viikkomme alkoi tavalliseen tapaan kamppailuharjoituksilla. Harjoittelimme irtautumisia sekä itsepuolustustilanteisiin varautumista ja niissä toimimista. Levitimme lisäksi liikkeen materiaalia runsaasti Lappeenrannan alueelle sekä alku- että loppuviikosta, jolloin levitimme materiaalia myös suomalaisvastaisen Ylen lähettyville.

Viikon loppupuolella toimintaamme kuului myös muun muassa nyrkkeilysparria, jossa saimmekin reilusti tuntumaa kamppailuun! Harjoittelimme myös puolustautumista aseistettua henkilöä vastaan, tosin pienten vammojen saattelemana. Mitään vakavampaa ei kuitenkaan sattunut.

lpr14150561 lpr14150562 lpr14150563 lpr14150564 lpr14150565

Kävimme myös viikonloppuna tutustumassa maastopyöräilyyn asiaan perehtyneen henkilön kanssa. Aktiviteetti oli mukava, ja kenties pakkaamme rinkat ja lähdemme kesällä pyörien kanssa metsään!

Viikkomme päättyi pieneen lukuhetkeen Hans Kalmista ja Pohjan Poikien retkestä eteläisen veljemme Viron vapaustaisteluun 1900-luvun alkupuolella.

Viikkomme oli yleensäkin erittäin aktiivinen ja monipuolinen, ja jäämmekin odottamaan innolla tulevaa! Jos kiinnostuit lähteä mukaan, niin ota yhteyttä: vastarintaliike[at]vastarinta.com

2 KOMMENTIT

  1. Aina yhtä mukava lukea E-Karjalan kuulumisia!
    Jatkakaa samaan malliin!
    Eläköön Voitto!

    • Kyllä. Aivan mahtavaa että vuosi vuodelta liike laajenee aina uudelle paikkakunnalle. Ja suomalaisavun toiminta on erittäin tärkeää. Toivon sen myös kehittyvän mahdollisimman pitkälle!

Comments are closed.