Koti Uutisia Kotimaa Tiina Wiik: vasemmiston jankutus solidaarisuudesta korutonta tarinaa

Tiina Wiik: vasemmiston jankutus solidaarisuudesta korutonta tarinaa

2
Teemu Kukka.

Kansalaisaktivisti Tiina Wiik kirjoittaa Facebookissa vasemmiston loputtoman jankutuksen solidaarisuudesta olevan “korutonta tarinaa.” Wiikin mukaan tämän viikon oikeudenkäynnit Tampereella todistavat tämän.

Tampereella käytiin oikeutta sekä tiistaina että keskiviikkona äärivasemmistolaisia vastaan. Tiistain oikeudenkäynti liittyi Soldiers of Odinien tapahtuman vastamielenosoitukseen ja keskiviikon taas Vastarintaliikkeen sananvapaus-mielenosoituksen vastamielenosoitukseen.

Tiina Wiik oli seuraamassa molempia istuntoja ja päivitti niiden kulkua Twitter-tililleen. Hänen tekemiensä havaintojen mukaan vasemmistolaiset ovat valmiita heittämään toverinsa bussin alle pelastaessaan omat nahkansa. Esimerkiksi tiistain oikeudenkäynnissä kolme syytettyä syyttelivät tapahtumista toisiaan ja he kutsuivat esimerkiksi yhtä syytettyä kylähulluksi kaikkien kuullen.

Wiik vertaa vasemmistolaisten tapaa käsitellä asioita kansallismielisiä vastaan käytyihin oikeudenkäynteihin, jossa kansallismieliset ovat perinteisesti seisseet selkä suorana vastaanottamassa oikeuslaitoksen rangaistuksen muiden kansallismielisten osoittaessa solidaarisuutta. Esimerkiksi keskiviikon oikeudenkäynnissä paikalla ei ollut muita vasemmistolaisia kuin syytetty, mutta kansallismielisiä oli paikalla salin täydeltä osoittamassa solidaarisuuttaan Junes Lokalle.

Voit lukea Wiikin päivityksen alla olevasta kuvasta.

2 KOMMENTIT

  1. En se ollut minä, nuo sen tekivät! (Lapinlahden linnuista: miksi poliitikot käyttävät henkseleitä.)

Comments are closed.