Koti Uutisia Tärkeää tietoa tulevasta vappumielenosoituksesta Falunissa

Tärkeää tietoa tulevasta vappumielenosoituksesta Falunissa

5

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää vappumielenosoituksen Falunissa Ruotsin Taalainmaalla 1. toukokuuta teemalla “Kansankokonaisuuden puolesta”. Seuraavassa tietoa kokoontumispaikasta ja -ajasta sekä mielenosoituksen reitistä:

Falunin rykmenttialueelle kokoonnutaan kello 13.15 paikallista aikaa. Jos tulet autolla, suuntaa parkkeeraamaan Ica Maxin pihaan. Kävelymatka juna- ja linja-autoasemalta rykmenttialueelle on 300–400 metriä. Varmista, että tulet paikalle ajoissa, sillä poliisi saattaa estää vain minuuttejakin myöhästyneitä liittymästä mukaan mielenosoituskulkueeseen ja pääsemästä myöhemmin varsinaiselle mielenosoituspaikalle Stora Torgetille.

Marssi kulkee reittiä Bataljonsvägen–Regementsvägen–Korsnäsvägen–Åsgatan aina Stora Torgetille asti. Reitti on pituudeltaan hieman yli kaksi kilometriä, ja se tullaan marssimaan rauhalliseen tahtiin niin, että kaikki osallistujat pysyvät mukana.

Stora Torgetilla olemme arviolta kello 15. Torilla tullaan pitämään puheita sekä soittamaan livemusiikkia.

Mielenosoituksen järjestyssäännöt sekä puhujalista tullaan julkaisemaan lähiviikkoina.

 

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Hitto kun vaan olisin vanhempi, niin voisin tulla itsekin.

      • Tarkoitin siis, että olen opiskelija. Olen siis vielä lukiossa, ja heinäkuussa lähden suorittamaan asepalvelusta. Tästä taas puolestaan päästään siihen, että olen 18 ja että asun vielä toistaiseksi kotona. Epäilen siis vahvasti vanhempieni halukkuutta tuoda minut Ruotsiin opiskeluaikana, ottaakseni osaa “uusnatsien” marssiin. Ongelmallani ei siis ole suoranaisesti tekemistä iän kanssa, vaan tämänhetkisestä kyvystäni osallistua liikkeen tapahtumiin. Olen kuitenkin seurannut liikettä kauan. Voit olla kuitenkin varma siitä, että kun olen siihen kykenevä, tulen liittymään liikkeeseen ja ottamaan osaa tällaisiin tapahtumiin.

        • Eihän täysi-ikäistä ihmistä mikään estä lähtemästä 🙂 Lennot maksaa alle 100 euroa Tukholmaan, ja Tukholmasta järjestetään autokyydit kaikille halukkaille. Suosittelen ottamaan Jyväskylän paikallisryhmään yhteyttä mikäli kiinnostaa tulla meidän kanssa samaa matkaa paikalle.

  2. Hienoa! Sinne vaan. Ihan kiusaksi, joi ei muutoin. Pohjoismaat hellivät kyitä poveillaan, kuin sen sijaan mikä niiden ainoa todellinen mieskuntoinen turvansa on vieraita vastaan, jotka eivät tunnusta ainoatakaan länsimaista arvoa ja hyvettä, jonka eurooppalaiset saavat jo kasteessa.

Comments are closed.