Koti Uutisia Talousasiantuntija: Työväenluokka kärsii maahanmuutosta

Talousasiantuntija: Työväenluokka kärsii maahanmuutosta

5

Jan Tullberg, ruotsalainen taloustieteen dosentti, kirjoittaa Newsmillissä julkaistussa artikkelissa, että massamaahanmuutosta kärsivät erityisesti työväenluokka sekä jo syrjäytyneet. Hänen mukaansa monet keskusammattijärjestön jäsenet suhtautuvat tästä syystä kriittisesti maahanmuuttoon.

“Integraatiokeskustelulla on vahva taipumus keskittyä maahanmuuttajiin ja heidän ongelmiinsa ruotsalaisessa yhteiskunnassa, vaikka kokonaiskuvaa ajatellen heidän tilanteensa on paljon parempi lähtömaihin verrattuna.” Näin kirjoitti dosentti Jan Tullberg hiljattain Newsmill-verkkosivustolla julkaistussa artikkelissaan.

Tullberg kirjoittaa lisäksi, että maahanmuuttajia suositaan ruotsalaisten kustannuksella. Kun työpaikat ja taloudellinen tuki menevät maahan saapuneille, kärsii tästä yksi erityinen ryhmä: jo syrjäytyneet ruotsalaiset.

Dosentti kritisoi myös tapaa, jolla varoja jaetaan yhteiskunnassa:

“‘Yksin saapuviin pakolaislapsiin’ käytetään resursseja, jotka ovat huomattavasti suurempia kuin mitä käytetään sijaishuoltoon, vanhustenhoitoon yms. 1 900 kruunun valtiollinen korvaus päivältä ylittää yli satakertaisesti kansainvälisen köyhyysrajan (dollari päivässä vuoden 1995 arvon mukaan). Korvaus vastaa keskimäärin sitä, mitä neljän hengen ruotsalaisperhe maksaa vuorokaudesta hyvässä hotellissa Punaisellamerellä.”

Jan Tullberg kritisoi myös vahvasti ruotsalaisten verorahojen jakautumista. Hänen mukaansa maahanmuuttajariittoisia kouluja suositaan muihin kouluihin nähden, sillä näiden kestämätön budjetti on 100 prosenttia suurempi oppilasta kohden. Myös työmarkkinoilla ruotsalaisia syrjitään ja maahanmuuttajille tarjotaan niin kutsuttuja alkuunpääsytöitä, jotka on suunnattu suoraan vasta maahan saapuneille, ei ruotsalaisille.

Sosiaalipalvelun tuista Tullberg kirjoittaa seuraavasti:

“Tämän päivän Ruotsissa on tavallisessa kunnassa normaalia, että 60 % tuesta annetaan maahanmuuttajille, joita on kunnassa 15 % asukkaista. Maahanmuuttaja saa yli seitsemän kertaa enemmän avustuksia kuin ruotsalainen keskimäärin.”

Dosentti Tullberg päättää artikkelinsa osoittamalla, kuinka valtaapitävät ovat yhdessä keskiluokan kanssa pettäneet työväenluokan. Hänen mukaansa vain uusliberaalit näkevät massamaahanmuuton toivottavana kehityksenä yhteiskunnassa. “Vallitseva maahanmuuttopolitiikka uhkaa sekä sosiaalidemokraattista hyvinvointivaltiota että liberaalia hyvinvointiyhteiskuntaa”, hän toteaa lopuksi.

 

Nordfront.se

5 KOMMENTIT

 1. On varsin ennenkuulumatonta jos joku vähänkään asioihin perehtynyt, oikeasti työväenluokkaan kuuluva henkilö olisi kannattanut tätä maahanmuuttoa.

 2. Itse en tunne yhtään duunaria, joka kannattaisi monikulttuuria tai ainakaan toisi sitä esille. Varmuudella voin sanoa, että suurin osa työväenluokasta suhtautuu monikulttuuriin ja nykyiseen maahanmuuttoon kielteisesti tai vähintään neutraalisti.

  Tarkoitan nyt siis oikeita duunareita, enkä mitään hienostoperheestä tulevaa vasemmistoaktiivia, jolla ei ole todellista kosketusta työväenluokan huolenaiheisiin.

 3. Euron isän (kanadalainen brittien apuri) Robert Mandelin mukaan euro luotiin hävittämään kansallisvaltioiden parlamenttien valta. Euro luotiin myös tuhoamaan ammattiyhdistysliike ja laskemaan euroalueen palkkataso ruputasolle että suuryrityksille riittäisi halpoja orjia. Maahanmuuttajien vastaan ottaminen ilman kritiikkiä tukee myös kantaperäisen työväestön alasajoa. Siihen syydetyillä rahoilla ajetaan ennen hyvin voinut yhteiskunta alas, kun joudutaa siirtämään varoja mm. koulutuksesta maahanmuutajien taikaseinään. Yksi tapa alistaa työväestö orjiksi. Kyseinen tyyppi opiskeli englannin salaisen palvelun koulutuskeskuksessa London School of economics and political science opinahjossa ja opetti Columbia yliopistossa.

 4. Eipä ole ollut lukiessa niin tragikoomista kuin lukea anarkofoorumilta
  “Amurin työläiskaupunginosan aktivisteista” jotka tietenkin riehuivat Tampereella taannoin. Tai se että yhteiskunnallisilla avustuksilla elävät ja niillä toimintansa rahoittavat KEHTAAVAT julkaista mm. “Kapinatyöläinen” nimistä
  pamflettisarjaa.

  En tunne yhtäkään “työläistä” joka uskoisi viherkommari propagandaan. Kaikki jotka ennen äänestivät SDP:tä tai SKDL:llää tai jopa Vasemmistoliittoa äänestävät nykyisin PS:sää. Pienet sille, toistaiseksi. Joku päivä näemme toivotavasti jonkun oikean lafkan parlamentaarisen siiven vaaalivoittajana!

  • Valitettavasti PS osoittautui valeoppositioksi, jonka tarkoituksena on kanavoida protestit Systeemille turvalliseen suuntaan.
   PS on valeoppositio koska:
   – esittää “eurokriittistä”, mutta ei vaadi Suomen eroa Euvostoliitosta
   – ei sano sanaakaan siitä, miten rahajärjestelmä toimii ja miten euron käyttö automaattisesti siirtää KAIKEN omaisuuden euroja hallitsevalle ysityiselle EKP:lle.
   Nämä kaksi kriittistä kohtaa yksiselitteisesti osoittavat PS:n petollisuuden Systeemin sätkynukkena.
   PS:n avulla Suomen kansaa petkutetaan muka “isänmaallisella retoriikalla” pysymään Euvostoliitossa l. noudattamaan Euvostoliiton lakeja. Käytännössä se tarkoittaa kansallisen Suomen tuhoamista taloudellisin (euro) ja rodullisin (maahanmuutto) keinoin.

Comments are closed.