Koti Uutisia Syyrialaismies tuomittu 10 vuodeksi vankeuteen mellakoinnista Unkarissa

Syyrialaismies tuomittu 10 vuodeksi vankeuteen mellakoinnista Unkarissa

2

uk_unkari_serbia_raja

Unkarilainen tuomioistuin on tuominnut Syyriasta kotoisin olevan siirtolaisen kymmeneksi vuodeksi vankeuteen osallistumisesta mellakkaan maan Serbian-vastaisella rajalla viime vuonna.

Oikeus totesi 40-vuotiaan Ahmed Hamadin syylliseksi poliisien kivittämiseen Unkarin ja Serbian välisellä rajalla, kun hän oli yrittänyt pakottaa heidät avaamaan portit. Unkarin lainsäädännön mukaan tällainen teko luokitellaan terroriteoksi.

Mies sai siirtolaiskriisin tähän mennessä pisimmän vankeustuomion. Hän oli ollut mukana ryhmässä, joka ylitti laittomasti Unkarin rajan Serbiasta käsin 16. syyskuuta viime vuonna. Hamad oli huutanut mellakoivalle väkijoukolle megafonia apunaan käyttäen, kun sadat siirtolaiset avasivat rajan portit väkivalloin. Poliisi joutui tuolloin ottamaan tilanteen hallintaan voimakeinoin vesitykkien ja kyynelkaasun avulla.

Lähde: Kansalainen.fi

2 KOMMENTIT

  1. Ihan oikein. Koskahan nämä pakoloiset ymmärtävät ettei heillä ole mitään valtuuksia esittää mitään vaatimuksia sille maalle jonne he ovat “pakenemassa”. Kukin maa voi auttaa jos haluaa, mutta ei ole mitään velvollisuutta. Maahan kun voi hakeutua myös työ- tai opiskeluviisumilla.

    Tämä terroristi miettii pitkään tekojaan. Ja toitottavasti tämä “rauhan uskonnon edustaja” palautetaan omaan maahansa. Sinne jossa vallitse rauha ja rakkaus. Sillä siitähän täällä paremminvointiyhteiskunnassa saadaan aina kuulla. Siitä miten ne levittävät rauhan uskontoa. Ovat meidän silmin kuitenkin melko aggressiivisia ja täyttävät rikoslakimme monta nimikettä. Jo pelkästään tulemalla tänne.

  2. Jossain päin maailmaa on vielä laki järjestys, jota vielä sovelletaan tuomioistuimissa. Ja katsokaa! Maailma on silti vielä yhtenä kappaleena tämänkin jälkeen. Hienoa Unkari! Näin maailma toimi 150-vuotta sitten. Tänäpäivänä maailma ei “toimi” lainkaan ja pahoinvointi ja kurjuus “tuntevilla” ihmisillä on tapissa. Mitään ei voi, eikä saa tehdä, puhumattakaan sanoa. Sanat “haavoittavat”, sanat “loukkaavat” ja sanat ovat aina “väärinpäin”.

Comments are closed.