Koti Uutisia Pohjoismaat Syvästi masentunut nainen oli riistämässä henkeään – tuli afgaanin raiskaamaksi

Syvästi masentunut nainen oli riistämässä henkeään – tuli afgaanin raiskaamaksi

2
Ruotsin viranomaisten mukaan “22-vuotias” Farid Soltani.

Tiistaina afgaani Farid Soltani (19960572-6232) tuomittiin Luulajan käräjäoikeudessa raiskauksesta kolmeksi vuodeksi vankeuteen, maksamaan 115 000 kruunua korvauksia ja 10 vuoden maastakarkotukseen. Soltani raiskasi aikaisin aamulla 8. heinäkuuta 2018 tajuttoman naisen eräässä huvimajassa aallonmurtajan ulkopuolella Luulajan keskustassa.

Nainen oli ollut jo pitkän aikaa syvästi masentunut, ja hän oli päättänyt tuona yönä riistää itseltään hengen hukuttautumalla veteen. Tätä varten nainen oli ottanut suuria määriä rauhoittavia ja unilääkkeitä. Sen sijaan, että nainen olisi ehtinyt riistää henkeä itseltään, hän tuli afgaanin raiskaamaksi. Tuomiolauselmassa lukee seuraavaa:

“Lauantaina nainen uloskirjautui hotellista ja kierteli päivän aikana kaupunkia viettääkseen aikaa. Illalla hän katseli Hamnkalasetilla konsertteja, joista viimeisin oli [i]Sonic Syndicate. Nainen ei katsonut kelloa konsertin loputtua. Konsertin jälkeen nainen lähti kävelemään rantapromenadia pitkin ja alkoi ottaa Sobril-tabletteja yksi toisensa jälkeen. Naisella oli mukanaan 18 tablettia Sobrilia ja 22 tablettia Stilnoctia. Nainen otti kaikki Sobril-tabletit ja ehti kaataa Stilnoct-tabletit kädelleen ja pitää niitä siinä, muttei kuitenkaan muista, ottiko hän niitä kaikkia. Nainen muistaa, että hän vaihtoi pari sanaa “opiskelijapojan” kanssa viimeisen konsertin jälkeen, mutta tämä poika lähti kotiinsa hyvin pian.”

Seuraavassa kappaleessa käy ilmi, kuinka afgaani käytti tilannetta hyväkseen löydettyään yksinäisen, syvästi masentuneen ja lääkkeistä sekaisin olevan naisen:

“Nainen istui veteen johtaville portaille, jolloin Farid Soltani tuli hänen luokseen miettien, oliko nainen todella aivan yksin. Soltanilla oli mukaan viltti, jonka hän asetti heidän ympärilleen. Noihin aikoihin naisella alkoi olla muistikatkoksia. Soltani kysyi, saisiko hän näyttää naiselle jotain, ja nainen lähti hänen matkaansa. Nainen ja Soltani kulkivat erään bussikatoksen ohi, ja tuolloin Soltani kaivoi alkoholia sisältäneen pussin tavaroidensa joukosta. Nainen sanoi Soltanille, että hänellä oli Stillnoctia, mutta Soltani jatkoi, että hänellä taas oli mukanaan “jotain parempaa”.

Nainen muistaa, että hän ja Soltani tulivat aallonmurtajan kohdalle, ja naisen oli pakko istuutua. Hänen olonsa alkoi olla sumuinen. Nainen oli hoiperrellut pitkin matkaa aallonmurtajalle, mutta pystyi kuitenkin puhumaan. Soltani tuli jälleen viltille hänen viereensä ja alkoi kietoa naista sen alle. Soltani kaivoi pullon viskiä ja ojensi sitä naiselle, mutta nainen sanoi viskin juomisen olevan huono idea, sillä hän oli ottanut tabletteja. Tästä huolimatta Soltani juotti naiselle reilun annoksen viskiä.

Naisella on hataria muistikuvia siitä, että Soltani sanoi jotain pususta ja että häntä pussattiinkin nopeasti suulle. Sitten nainen käsitti, että Soltani oli hänen päällään ja yritti vetää häneltä housuja alas. Tästä eteenpäin nainen ei muista mitään, ja hän heräsi seuraavaksi Sunderbyn sairaalassa.

Lääkärin tutkimuksissa kävi ilmi, että nainen raiskattiin tajuttomana sekä vaginaalisesti että anaalisesti. Tuskin 80 metriä huvimajalta asunut vanha pariskunta oli huomannut, mitä majassa tapahtui, ja he hälyttivät poliisin. Soltani oli jo ennen tapahtunutta päätetty karkottaa takaisin Afganistaniin, mutta karkottamispäätöksestä valittaminen lykkäsi itse maastakarkotusta. Soltanista tiedetään, että hän on ollut Luulajassa mukana trotskilaisen Rättvisepartiet Socialisterna -puolueen toiminnassa.

Kesäkuussa Vastarintaliikkeen naispuolinen jäsen oli mukana muiden liikkeen 6. ryhmän jäsenten kanssa protestoimassa Luulaja Pride -tapahtumaa vastaan, ja myös Soltani oli mukana Pride-marssilla. Tuolloin liikkeen naispuolinen jäsen kohtasi Soltanin sekä toisen afgaanin ja kysyi heiltä, miksi he ovat Ruotsissa, vaikkei Afganistanissa ole sotaa. Afgaanit vastasivat, että “kaikki tietävät, miksi me tänne tulemme” ja jatkoivat, että “koska Afganistanissa on paljon ongelmia”. Jäsen kyseenalaisti edelleen Afganistanissa käytävän sotaa, ja siinä vaiheessa afgaanit alkoivat huutaa hänelle “rasisti!”.

– Kyllä, olen rasisti! Lähtekää kotiinne, sanoi Vastarintaliikkeen naisjäsen tuolloin.

Lähde: Nordfront (1,2)

2 KOMMENTIT

  1. Vinosilmäiset, ruskeaturpaiset, pillihousuja ja iPhoneja käyttävät afgaanipaskat on poistettava Euroopasta! Alinta saastaa!

Comments are closed.