Koti Uutisia Pohjoismaat Suuhygienistille jättisakot Ruotsissa – osoitti maahantunkeutujien olevan aikuisia

Suuhygienistille jättisakot Ruotsissa – osoitti maahantunkeutujien olevan aikuisia

7

Totuuden kertominen Eurooppaan saapuvista maahantunkeutujista voidaan yhä useammin määritellä rangaistavaksi rikokseksi. Tämän sai kokea ruotsalainen suuhygienisti Bernt Herlitz, joka tahtoi paljastaa “alaikäisinä” esiintyneiden aikuisten maahantunkeutujien valheet viranomaisille.

Herlitz sai totuuden puhumisesta lähes 50 000 euron sakot, jotka hänen täytyy maksaa 30 päivän kuluessa tuomion antamisesta. Herlitz on joutunut tuomion vuoksi taloudelliseen ahdinkoon.

Laittomat maahantunkeutujat esiintyvät usein alaikäisinä, koska alaikäisten käännyttäminen pois maasta on huomattavasti vaikeampaa kuin täysi-ikäisten. Herlitz luuli tekevänsä yhteiskunnalle palveluksen paljastamalla siirtolaisten huijaukset, mutta eliitti päättikin rangaista laittomien siirtolaisten sijaan lainkuuliaista ruotsalaista.

Lähde: Red Ice

7 KOMMENTIT

 1. Partalasten kusetusta ei saa paljastaa, jotta väestönvaihto etenee suunnitelmien mukaisesti.
  Niinhän tuo tunnettu fasisti Sipiläkin julkisesti uskoi 30 kymppisen kaverin puheisiin hänen väittäessään olevansa 17v. “teini”, vielä löivät kättä päälle.
  Myöhemmin sama maahantunkeutuja ilmoitti että oli huijjannut ikänsä, mutta tämä “uutinen” julkaistiin vain kerran.
  Tasapäät nielevät nämä koukut siimoineen päivineen, vaikka näkevät omilla silmillä totuuden ja ristiriidan.

 2. Jotenkin tulee mieleen päättäjistä kamelikurjet jotka painavat päänsä hiekkaan. Silloin ei tiedä pahasta todellisuudesta mitään kaikki on ihanaa pinkin punaista. Ruotsissa myöskin fb bannattiin kun eräs avustustyöntekijä otti “alaikäisten” afgaanipoikien hyväksikäytön missä suurin osa hyväksikäyttäjistä ilmeisesti oli fertiilin iän ohittaneita naisihmisiä ja pakolliset paikalliset kiintiöhomot.

 3. Olisi saanut olla onnellinen että ei joutunut vankilaan noista “kuvottavista” teoista ja miten kehtaa epäillä näitä “rikastajia”? Jalkapuuhun tuo “rasisti” olisi pitänyt laittaa.🙂

 4. Truth hurts, ei mulla muuta. Mitali Bernt Herlitzille pitäisi antaa!

 5. Ruotsi on hulluin huone.
  Ruosissa pitäisi masinoida vastuullisten kansalaisten varainkeräys hammaslääkärin auttamiseksi aivan kuin Jössenkin puolesta tehtiin.
  Tässä tapauksessa siitä voitaisiin tehdä koko pohjoismaiden laajuinen. Jos vastarintaliike tekisi tuon hyvän teon se voisi karahtaa Ruotsin umpihullujen viranomaisten ja hallituksen pikkusieluiseen vastustukseen, koska se nostattaisi välittömän taiveihottuman tuossa kamelin paskaisessa maassa.
  Ja vielä lopuksi: Ajatelkaa mitä vuotta elämme?
  1400-luvullako?
  Vaikka muslimit tai neekerit olisivat polttaneet ja raiskanneet koko Malmön maan tasalle. Ei heille olisi koskaan tuomittu tuollaisia sakkoja 30 pvän maksuajalla.

Comments are closed.