Koti Uutisia Kotimaa Suomen juutalaiseliitti hyökkää nyt Vasemmiston Anna Kontulaa vastaan

Suomen juutalaiseliitti hyökkää nyt Vasemmiston Anna Kontulaa vastaan

22
Anna Kontula.

Suomen juutalaisyhteisö on viime vuosina kohdistanut raivonsa lähes yksinoikeudella kansallismielisiin. Tällä viikolla juutalaisten arkeen toi kuitenkin kaivattua vaihtelua Vasemmiston Anna Kontula, jota syytetään nyt “antisemitismistä”.

Sionistimiehittäjät pidättivät Kontulan, kun tämä yritti ystävineen päästä ilman juutalaisten lupaa Gazan palestiinalaisalueelle. Saarrettu Gaza on toiminut näyttämönä viime vuosikymmenten verisimmille sotarikoksille, sillä Israelin hallitus suorittaa alueella ei-juutalaisiin kohdistuvaa etnistä puhdistusta.

Kontula tahtoi osoittaa tempauksellaan tukea gazalaisille, mutta aseistetut juutalaiset kidnappasivat hänet. Pian tämän jälkeen Helsingin juutalainen seurakunta julkaisi tiedotteen, jonka mukaan Kontula oli todennäköisesti “syyllistynyt” antisemitismiin kritisoidessaan Israelin rikoksia.

Tapauksesta tekee ironisen se, että Suomen poliittisesti korrekti vasemmisto on toistuvasti osoittanut tukeaan kansallismielisiä vainoavalle juutalaisyhteisölle. Vasemmisto oli jo ehtinyt unohtaa, että jonain päivänä sionistinen mielipidevaino kohdistuu jälleen myös heihin itseensä.

Lähde: Helsingin Sanomat

22 KOMMENTIT

 1. Saahan nähdä miten Vasemmisto kiemurtelee asian edessä ja tuleeko Kontulan selkäranka kestämään paineessa 😂

  Mutta ihan tervetullutta että keisari välillä näin riisuu itseään muidenkin nähden.

  • Mitkä vaatteet?

   Keisarin uudet vaateet?

   Vassarimätäpäät saa maistaa omaa paskaansa — nami-nami, vituttaako? ¦D

   • Uutisten mukaan 3 palestiinalaisnaista on päässyt hengestään kun tulleet myrskyn suojin rajan yli ja nakelleet räjähteitä. Jos yksi olisi ollut naamioitunut Kontula …

   • No ainakaan toistaiseksi hän ei ole pyytänyt kantaansa nöyränä anteeksi.

    Esiintyminen on ollut sitävastoin jopa ylimielisen uhmakasta. Mutta eiköhän kasaarimafia nyt kuitenkin jätä Annan kauppasaartamatta ja sen pahemmin vainoamatta. Jos ei muuten niin ihan vain hajoittamisen ja hallinan periaatteiden puolesta. Yleisönosastojen perusteella kosherkonservatiivinen “Greatest Ally” -mentaliteetti elää ja voi erittäin hyvin täällä hölmölässä…

   • Itseasiassa, jos omaisin tai komentaisin esim RAC rytmiorkesteria niin seuraavaksi pukkaisin pihalle Sleepy Sleepers -henkisen tribuutti 7″ ep:n Kontulan kunniaksi ☺️

 2. Anna Kontula tulee häviämään tämän taistelun, koska raha se on, joka hänenkin touhujaan siivittää.
  – Aate ei elätä ketään.
  No, voihan sitä aatteella yrittää senkin jälkeen kun kaikki pankkitilit on suljettu.
  – Pankithan ovat yksityisiä laitoksia ja saavat menetellä asiakkaittensa suhteen aina sen mukaan kuin omistajia sattuu miellyttämään.

  Mutta miksi hän alun perin olisi lähtenyt politiikkaan, jos ei itse ole ostettavissa ja myytävissä.

 3. Miksiköhän Egyptiä ei moitita Gazan saartamisesta. Vai onko raja Egyptiin auki.

  • Egyptissä on 103 000 000 ihmistä eli maailman 14. suurin maa. Sitten kun mietit ketkä ovat heidän liittolaisiaan ja minkäkokoiset armeijat tällä koalitiolla on…

 4. Onhan se kieltämättä hassua kun joku uskonnollinen yhdyskunta julistaa henkilöitä “syyllisiksi” mielikuvitusrikoksiin.

 5. Anna Kontula on siis todennäköisesti syyllistynyt antisemitismiin, eli mielipide, tässä tapauksessa se että kyseenalaistaa juutalaisten miehityksen ja mielivallan miehitetyillä alueilla on juutalaisten mielestä rikollinen mielipide. Rikollinen mielipide siis tuomitsee siviilien vapaudenriiston, siviilien tappamisen, perusteettoman miehityksen jne…
  Minun mielestäni tuo mielipide kuullostaa terveeltä oikeudentajulta, vaan sitäpä ei juutalainen kestä kuulla.

 6. Vaikken vasemmistoliiton ideologiaa kannata, Kontulan oli tässä oikealla asialla. Teko vaati siviilirohkeutta ja uutisoinnin aiheuttama reaktio paljasti, miten toivottoman aivopestyjä suomalaiset ovat Israel-asiassa.

   • Jutku tai musu — valitse siitä itsellesi kiva, jaafetilainen kumppani. Molempien kultit ovat kristinuskon vastakohtia ja ikiaikaisia vihollisia.

    Minä? Heh, en välitä koko paskasta lain. Maalla on mukavaa: ei hiekkaneekereitä näy.

 7. Laatumediassa on kerrottu että tarkoitus oli tehdä aitaverkkoon reikä, mutta aikeeksi jäi.

  Ei ole vassarit Suomessa pärjänneet juutalaisille edes bisneksissä, vuosikymmenien aikana hankittu punapääoma hävisi muutamassa vuodessa. STS:n toimitusjohtaja Sundqvist oli aikanaan Forbesin 500 tulevaisuuden merkkihenkilön listalla, ja EKAn pääjohtaja Rantala jätti sotkun muiden selvitettäväksi ja lähti Saksaan. Sielläkin narahti heti olemattoman tohtorinarvon käytöstä. Vassareille varmasti kelpaa kenen tahansa tuki.

 8. Lainataan Jan van Helsingin kirjaa “Secret Societies and Their Power in the 20th Century”:

  “Also what happened in the Third Reich is not necessarily related to ‘anti-Semitism’,
  it had to do with ‘anti-Khazarism’ and ‘anti-Talmudism’ (especially the ‘Mosaic Law’)
  which will be answered correctly by any SS-member (if still alive). I will give you some
  direction through all these terms pretty soon.
  The most widely known and powerful Khazar family is the Rothschild family, who
  are named after the red shield that is the symbol of the Khazars. Does this make
  sense? It definitely will do even more so at the end of this book.
  Just keep in mind that, because the modern Jews are not of Hebrew origin, they
  never had and never will have a right for claiming the land of Palestine. The state of
  66
  Israel is absolutely illegal, even if the Jews would have some Hebrew origin. But you
  will read more to this in the later chapters.
  To bring it down to the point: the race with the most “anti-Semitic” attitude is
  probably the modern Jew himself. Why? Because they hate and fight the Arabs who
  really are of Semitic stock whenever and wherever they can!!! Therefore the “Arabs”
  are “anti-Khazar” or “anti-Jewish” and the Jews are the ones who are “anti-Semitic”!
  Think about it! Sometimes the truth is very uncomfortable.”

 9. Todellinen linjaveto ei ole oik-vas tai vastaavat. Todellinen arjen reaalitodellisuuden linjaveto on tänään Suurfinanssi-tahot vs kansakunnat. Siksi joka paikassa isänmaallisuutta demolisoidaan. Paitsi Israelissa, finanssiroistojen kotimaassa.

  Van Helsingin kirja on netissä (!)

  https://ethosworld.com/library/Helsing-Secret-Societies-and-Their-Power-in-the-20th-Century-(1995).pdf

  Toinen sitaatti siitä:

  “Let us look here at the key scene from Umberto Eco’s In The Name of the Rose, when theblind abbot asks the researching William of Baskerville: “What do you actually want?”
  Baskerville answers: “I want the Greek book which you say was never written. A book dealing exclusively with comedy that you hate as much as laughter. Yet it is perhaps the only surviving copy of the second book of poetics by Aristotle. Many books deal with comedy, why is just this one so dangerous?” And the abbot says: “Because it’s byAristotle!
  ”Baskerville: “What is do disquieting about people laughing?”The abbot: “Laughter kills fear, and without fear there is no faith. Who does not fear thedevil no longer needs a God.”(With this sentence we are nearer a solution to many problems we ever had on this planet than we believe. Perhaps some of you knew this already or will hopefully soon find out.Maybe you should read this paragraph a second time.)

 10. “Jaahas. Se on sukurutsan puolestajapuhuja matkustanut sitten arabineekereiden luokse mölyämään. Harmi ettei juutalaiset tulittanut lippaita tyhjiksi. Hennalan vankileiri tulisi avata uudestaan.”

  “Voisivat hyvin mielestäni pitää Kontulan kokonaan siellä Israelissa, ei hänelle varsinaista tarvetta täällä Suomessa ole. Mutta ilmeisesti laittavat mahdollisimman nopeasti maitojunalla tulemaan, koska ei ne siellä Israelissakaan ihan mitä tahansa kestä.”

  “Antisemitistinen julkikommari. Kommareilla on jokin fetismi muslimiterroristeihin 70-luvulta lähtien. Muslimit oli ennen natsien liittolaisia ja piilottivat natsirikollisia, heillä ei ole mitään ideologista yhteistyössä. Kaikki käyvät kunhan vihollinen on yhteinen, juutalaiset.”

  Tuo on jännä, hyvin jännä. Antisemitistinen kommari. Paradoksaalista…

Comments are closed.