Koti Uutisia Somali yritti raiskata viimeisillään raskaana olevan naisen synnytyssalissa

Somali yritti raiskata viimeisillään raskaana olevan naisen synnytyssalissa

6
(Kuvituskuva)

Eräässä Italian pääkaupungissa Roomassa sijaitsevassa sairaalassa viimeisillään raskaana ja kivuissaan ollut nainen oli vähällä tulla raiskatuksi synnytyssalissa. 38-vuotias jo aiemmin väkivaltarikoksista tuomittu somali epäonnistui kuitenkin yrityksessään ja on tällä hetkellä poliisin hallussa.

Poliisin mukaan somali näki kovan vaivan päästäkseen uhrinsa lähettyville; päästäkseen synnytysosastolle hän oli ensin murtautunut työntekijöiden pukuhuoneeseen, josta hän varasti sairaanhoitajan työasun. Varastettu työasu päällään hän onnistui pääsemään sairaalan turvahenkilökunnan ohi huomiota herättämättä ja selvittämään synnyttäjän sijainnin. Synnytyssalissa somali yritti välittömästi raiskata 43-vuotiaan naisen, mutta nainen onnistui kuitenkin huutamaan apua.

Huoneen ulkopuolella ollut sairaalahenkilökunta ymmärsi nopeasti, ettei kaikki ollut kohdallaan. Henkilökunta meni synnytyssaliin ja onnistui saamaan somalin pois naisen päältä ennen kuin tämä ehti raiskata naisen. Henkilökunta piti somalia säilössä siihen asti, kunnes poliisi tuli paikalle.

Äärimmäisen törkeä raiskauksen yritystapaus on Italiassa ensimmäinen laatuaan. Somali ei ehtinyt millään tavalla vahingoittaa naista tai tämän vielä syntymätöntä lasta.

Lähteet: Nordfront.se, Defend Europa, Quiditiano Libero

6 KOMMENTIT

  1. Somalit on niin alhainen rotu että kaikki muut afrikan kanast halvesivat niitä. Ne on “afrikan mustalaisia”. Ja näkeehän niiden käytöksen kautta koko euroopan. Toisaalta, aina on pieniä ilonpilkahduksia meidänkin osanamme:

    https://www.youtube.com/watch?v=Eq77zDLZJoU

  2. Jopa afrikkalaiset vihaavat somaleita, neekerin ja ählämin sekoittuma, paha kakku onkin valmis. Afrikan mannet. Ja mistä lajista kyseinen maa tunnetaan hyvinkin ainutlaatuisena kansainvälisesti? Merirosvous.

  3. Voisiko vanhan sanonnan “Tyhmä kuin saapas” muuttaa “Tyhmä kuin somali”? Saapas sentään on hyödyllinen kapistus.

  4. Ne vihaavat niitä siksi että Somalit ovat komeampia ja vaaleampia ja niillä on pitkä hiukset toisin kuin niillä ja osaavat tehdä pisnistä. Toinen juttu on missä tahansa somalit asuvat ne asuvat kuin kuningas ja paikalliset työskentelevät heille.

  5. Somalialaiset osaavat vihata toisiaan klaanien perusteella mutta kun rasistit hyökkäävät somalialaiset osaavat puolestaa ketä tähänsa vastaan. nappaimistön soturi yrität yleistää että somalit raikaavat naisia mä tuomitsen ei sen takia että somali teki mutta se on julma teko kaikken puoli.

Comments are closed.