Koti Uutisia Siirtolaiset raiskasivat jälleen suvaitsevaisen

Siirtolaiset raiskasivat jälleen suvaitsevaisen

0

UK_suvaitsevaiset

26-vuotias turvapaikanhakija-afgaani tuomittiin kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen raiskauksesta. Kölnische Rundschau -sanomalehden mukaan 20-vuotias uhri oli ottanut yhteyttä mieheen “Refugees Welcome” -sivun kautta ja tarjonnut tälle makuupaikkaa asunnossaan Kölnissä lokakuussa.

Muutaman päivän päästä turvapaikanhakija alkoi lähennellä naista, vaikka tämä kertoi, ettei ollut kiinnostunut. Myöhemmin samana yönä, kun uhri oli nukkumassa, mies meni hänen huoneeseensa, piteli hänestä kiinni ja raiskasi tämän. Mies kiiruhti pois paikalta ja uhri pakeni veljensä makuuhuoneeseen.

Poliisi otti siirtolaisen kiinni pian tämän jälkeen. Hän väitti, että seksi oli tapahtunut yhteisymmärryksessä, mutta todisteet puhuivat tätä vastaan.

Ei ole selvää, onko nainen yhä innokas siirtolaisten tervetulleeksi toivottaja ja onko hän tarjonnut makuuhuonettaan uudestaan tapauksen jälkeen. Ainakin hän oli onnekkaampi kuin monet kumppaninsa, kuten amerikkalainen opiskelija Wienissä. Naisen sisälle kutsuma gambialainen raiskasi ja murhasi hyväntekijänsä, ja toinen salzburgilaisten vanhempien asuttama afgaani raiskasi pariskunnan neljävuotiaan tyttären.

Lähde: The New Observer