Koti Uutisia Kotimaa Seitsemän vangittuna ja epäiltynä lapseen kohdistuvasta seksuaalirikoksesta Oulussa

Seitsemän vangittuna ja epäiltynä lapseen kohdistuvasta seksuaalirikoksesta Oulussa

11

Oulun käräjäoikeus on määrännyt seitsemän henkilöä vangittaviksi epäiltyinä törkeistä lapseen kohdistuvista seksuaalirikoksista. Epäillyt teot ovat tapahtuneet tämän vuoden aikana. Poliisin kommenteista päätellen voi olla, että rikoksiin on osallistunut useampiakin henkilöitä.

– En tutkintataktisista syistä vielä tekoaikaa tarkemmin halua sanoa, koska tämä on sellainen asia, johon saattaa tulla vielä myös lisää epäiltyjä, kertoo rikosylikomisario Markus Kiiskinen.

Kiiskisen mukaan epäillyt ovat tunteneet toisensa. Hän huomauttaa kuitenkin, että tekijät eivät ole sukulaissuhteessa uhriin. Tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia. Epäillyistä miehistä yksi on yli 30-vuotias, ja muut ovat iältään 20–30-vuotiaita.

Lähde: Yle

11 KOMMENTIT

 1. Onko taas Oulun sisäpiiririnki tehnyt tepposet yksin ja yhdessätuumin?

 2. Turvapaikan hakijat suoraan keskitysleireille.Saksassa kaikki valmiina pienen remontin jälkeen.

  • Jos paluu ei kiinnosta niin Vorkutassa alkaisi kohta olla riittävän viileää ja infrastruktuurikin on valmiina.

 3. Miksei vihervasen antifa tee mitään suojellakseen Suomen kansalaisia? Hehän ovat mielestään kaiken hyvän alku ja juuri. Voisivat edes kommentoida ottopikiensa huvittelumuodon johdosta.

  • Koska ko roskajoukko antifa vihaa Suomalaisia ja haluavat oman valkoisten kansanmurhaa, heille se on vaan plussaa.

 4. Vihapuhe fm käsitteli asiaa 30.11.
  Sitä ennen asiasta ei ” oikeamedia” uutisoinut.

 5. NYT pitää tehdä jotain aktiivista lasten/nuorten /suomalaisen kulttuurin puolesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Lapsi raiskataan mutta itsenäisyysjuhlat vietetään ja Suomi juhlii !!!!!!Entä jos hän olisi ollut SINUN LAPSESI?????????????

 7. Ei-eurooppalainen aines vastaa suurimmasta osasta Suomessa tehdyistä raiskauksista, joukko- ja lastenraiskauksista lähes täysin. Siis absoluuttisestikin mitattuna.

  Uhrit ovat haluttomia ilmoittamaan ei-valkoihoisten tekemistä raiskauksista, koska pelkäävät rasistiksi leimautumista, tekijän/tekijöiden suvun kostoa itselleen tai läheisilleen, ja viranomaisten painostusta, viranomaisten, jotka peittelevät kehitysmaalaisten rikoksia.

  Eli mennään täysin samalla kaavalla kuin Rotherhamissa ja muissa Britannian kaupungeissa joissa ei-eurooppalaisten raiskausjengit ovat riehuneet.

 8. Niinistö MTV:lle raiskausepisodista: ”on osoitettava lujuutta, jotta kykenemme entistä tiukemmin ehkäisemään pahaa”. Varmasti, mutta olisiko rajat kiinni laitomilta sitä lujuutta, herra presidentti?

Comments are closed.