Koti Uutisia Saksan Böblingenissä pidätetty pakolaisterroristi

Saksan Böblingenissä pidätetty pakolaisterroristi

1

UK_Polizei_Kiel

Saksan poliisi on jälleen pidättänyt uuden pakolaisterroristin, tällä kertaa Baden-Württembergissä. Siirtolainen oli piileskellyt pakolaiskeskuksessa Böblingenissä tultuaan maahan vuoden 2015 syyskuussa.

Toistaiseksi nimeämätön 23-vuotias ei-valkoinen siirtolainen, joka väittää olevansa syyrialainen, on tunnistettu Al-Qaidan liittolaisen, Al-Nusran rintaman, taistelijaksi. Poliisi on vahvistanut, että mies asui pakolaiskeskuksessa Eugen-Bolz-Straßella ja tuli Eurooppaan pakolaiseksi tekeytyneenä monien muiden tavoin.

Terroristi pidätettiin, kun junasta löytyi muistitikku, jonka ilmeisesti hän tai hänen kumppaninsa olivat hukanneet. Aiemmin syyskuun 12. päivä muistakin pakolaiskeskuksista pidätettiin kolme “pakolaista”, jotka tunnistettiin Isisin jäseniksi. Kaikki olivat lähettäneet turvapaikkahakemuksen Saksassa.

Yksi epäillyistä, jota Saksan media kutsuu nimellä “Mahir Al-H.”, liittyi Isisiin vuonna 2016. Hän sai ase- ja räjähdekoulutusta Syyrian Rakkassa, minkä jälkeen hän ja kaksi muuta epäiltyä lähetettiin Eurooppaan. He tulivat Saksaan Turkin ja Kreikan kautta.

Lähde: The New Observer

1 KOMMENTTI

  1. Veikkaampa etteivät YLE, Erkon “pravda”, Bonnier -MTV ja iltapaskat “tukehdu” tällä kertaa.

Comments are closed.