Koti Uutisia Saksalaisaktivisti: “Otetaan järjestelmältä pois se, mitä se eniten tarvitsee”

Saksalaisaktivisti: “Otetaan järjestelmältä pois se, mitä se eniten tarvitsee”

8

Saksalainen maahanmuuttokriitikko ja poliittinen aktivisti Tatjana Festerling julkaisi vastikään videon, jossa hän kehotti Saksan kansaa ryhtymään taisteluun joukkomaahanmuuttoa ja omaa kansaa kohtaan vihamielistä Saksan valtiota vastaan. Festerling kertoi olevansa sitä mieltä, että Saksassa vallitsee jo nyt sisällissota. Hän tuomitsi saksalaisten passiivisuuden ja pelkuruuden tämän keskellä.

Festerling, joka itse partioi tällä hetkellä Bulgarian ja Turkin välisellä rajalla puolisotilaallisten ryhmittymien kanssa kommentoi, että nyt on aika ryhtyä toimiin. Hän kehotti kansalaistottelemattomuuteen järjestelmän sortamiseksi taloudellisesti.

“Voimme viedä systeemiltä pois sen, mitä se eniten tarvitsee: rahaa, työvoimaa, veroja. Mutta miten? Tule “kipeäksi”. – – Yhtenä päivänä päänsärkyä, seuraavana vatsakipuja, myöhemmin masennus tai vastaavaa. Pidä itsesi sängyn pohjalla!”

Festerlingillä on taustaa maratonjuoksijana ja aktiivisena jäsenenä AfD-puolueessa sekä Pegidassa. Festerling kuitenkin erotettiin molemmista puolueista, sillä hänen mielipiteensä olivat heille liian radikaaleja. AfD:stä Festerling erotettiin siksi, että hän ilmaisi tukensa Hooligans gegen Salafisten -liikkeelle (HoGeSa). Pegidasta hänet heitettiin ulos, kun hän kommentoi, että turvapaikanhakijat tulisi ampua heidän astuessaan Saksan rajan yli.

 

Lähde: Nordfront.se

8 KOMMENTIT

   • En usko enkä ole uskomatta ns. holokaustiin. En tiedä. Saksassa tehtiin kyllä vakava rikos siinä ns. eutanasiaohjelmassa, kun viattomia, avuttomia ja puolustuskyvyttömiä SAKSALAISIA tapettiin. Vanhuksia, sairaita, lapsia… = MURHATTIIN!
    Tämä ei ole sionistipropagandaa, vaan kieltämättä häpeätahra saksalaisen kansallissosialismiin historiassa. Tällaista “kansallissosialismia” = natsismia, en voi kristittynä, isänmaalliskansallismielisenä vapaana suomalaisena reserviläismiehenä ikinä kannattaa! Vestigia terrent…! Olkaamme rehellisiä ja totuudellisia historiamme suhteen!

    Ottakoon nykykansallissosialistit opikseen historiasta, ettei samoja rikollisia virheitä toistettaisi! Puolustuskyvyttömien, heikkojen ja avuttomien ihmisten murhaaminen on AINA rikollista ja raukkamaista, myös liittoutuneiden terroripommitukset yms. (Armeijoiden välinen sota on eri asia!)

 1. Oikea asenne, joista muidenkin tulee ottaa esimerkkiä. Puolustakaa kotianne, perhettänne ja maatanne. Saksan hallitus ei ole saksalainen, miehitetty maa, siksi kyseinen hallitus on vaarallinen ja vihamielinen saksalaisia kohtaan. Niin kuin Hitler puheessaa rintamalle lähteville sotilaille: Tämä sota merkitsee Saksan kansalle: ollako vai eikö olla..

 2. Kaikki kunnioitus tuolla rajalla partioinnille, mutta tuo elämäntapa työkyvyttömäksi alkaminen ampuu aika äkkiä itseä jalkaan. Anarkistithan ovat “masennuttaneet” itseään työkyvyttömyyseläkkeelle tai elelleet tulonsiirroilla jo iät ja ajat ja suur-kapitalistit kiertävät veronmaksun älykkäällä verosuunnittelulla, mutta ei systeemin konkurssi vieläkään häämötä. Se myöskin on valmis lappamaan “paskatyöntekijöitä” muista maanosista jatkuvalla virralla, joten tämä pienen piirin hiljaisen lakon vaikutukset jäävät yksilötasoa lukuunottamatta aika vaisuiksi. Tietenkin jos tavoitteena on oman elämänlaadun kohottaminen ja merkityksellisemmän sisällön löytäminen elämään, niin ei se töistä pois jäänti ainakaan asioita varmasti huononna.

  Parempi toimintastrategia kuitenkin olisi korkeakouluttautua, jolloin väylät vaikuttaa yhteiskunnassa laajenevat merkittävästi ja sanoma ja liike otettaisiin yleisestikin ottaen vakavammin. Tämänhän vasemmiston järkevämpi siipi on jo pitkään tiennyt. Koulutushan Suomessa on vielä tätä nykyäkin verorahoilla kustannettua..

 3. Samaa on sanonut Varg videoillaan: Vähennä kulutusta ja verotuloja järjestelmälle (näitä rahoja vihollinen käyttää sinua vastaan mm. rahoittamalla mokutusta) ja pyri mahdollisimman omavaraiseksi.

 4. Nainen jakaa oman vaatimattoman periaatteeni nostamatta yhtään omaa merkitystäni muutoin kuin olemalla isänmaallinen suomalainen mies, joka haluaa omistaa syntymämaansa kuten jokainen perussuomalainen (ei merk. puoluetta) haluaa rakentaa oman talonsa itse ja asua siinä omalla tontilla varallisuutensa, eli työstä hankkimansa palkan varoin, josta ensin on tosin ryöstöverotettu sosiaalidemokraattiseen maaiomanparantamiseen.

  Periaate: HYÖKKÄY ON PARAS PUOLLUSTUS!!!

Comments are closed.