Koti Uutisia Ulkomaat Sadat saksalaiset vaativat kansallissosialismia äänekkäästi kaduilla

Sadat saksalaiset vaativat kansallissosialismia äänekkäästi kaduilla

16

Saksan kielloista huolimatta sadat saksalaiset ilmaisivat kadulla mielensä maan nykytilasta kovaan ääneen huutaen “Kansallissosialismia nyt, nyt, nyt!”, Mielenilmaisu sai alkunsa sen jälkeen kun kaksi afgaania pahoinpiteli 22-vuotiaan saksalaisen kuoliaaksi Köthenissä.

Kansan vihan kohteena oli erityisesti liittokansleri Angela Merkel. Mielenosoittajien huuto on saanut maan juutalaisen valtamedian tärisemään pelossa. Sosiaalisella mediasivustolla Twitterissä kansanvihaajat ovatkin jo voivotelleet tapahtunutta. On kuitenkin selvää, että Saksan kansa on vihdoinkin nousemassa horroksestaan entiseen suuruuteensa.

16 KOMMENTIT

 1. Deutschland Erwache!!! Kyllä tämä tästä alkaa suttaantumaan 😀 Globalistien ja sionistien kauhun voi suorastaan aistia 😀 😀 😀

 2. Alkaa olla korkea aika, jos Euroopasta aiotaan säilyttää muutakin kuin Puola ja Unkari.

 3. Oikea meininki! Katselukertoja yli 440t.Kommarit ulisevat varmaan 30-luvun kaiuista…

 4. Jetzt oder nie! Yhtenä rintamana kaikki Euroopan kansallismieliset kohti voittoa! Globalistit kätyreineen alas!

 5. Saksassa on muutoksen aika. Aivan kuten aikoinaan muurin murtuessa. Kansa on lähtenyt liikkeelle eikä sitä voi enää pysäyttää.

  Nyt onkin sitten aika pohjolassa näyttää mihin meistä on. Olemmeko vahvoina mukana vai odotammeko että “joku toinen” tekee jotain? Vastarinta on ollut mukana jo pitkään. Entä te muut ihmiset? Pistättekö pään pensaaseen ja odotatte että tilanne korjaantuu?

  Politikkomme ovat pitäneet meitä pilkkanaan liian kauan. Sen pitää loppua nyt ja heidän tulee toteuttaa kansan tahtoa!! Kansa maksa heidänkin palkkansa.

  • Te ette ole kansan tahto,haluatte vain etnovaltion ja kansanmurhan kaikkille “väärille etnisyyksille” ja te ette tule pääsemään valtaan enään koskaan!!!✊✊✊✊✊✊

   • Terve, Stalin. Hiertääkö kaulus vai onko muuten inha olo siellä Maus Oleumin eli hiiriöljyn konttorissa? Noista keltaisista läikistä päätellen olet taas laskenut allesi. Vaipan vaihtoon, kipikapi!

   • Parahin “LEFTISH” 😀 😀 😀

    Kai se sitten menee noin, kuten sanoit…emme enää ikinä nouse valtaan, koska sinä et tahdo 😀 😀 😀

 6. Huh huh, tuli kylmät väreet videosta. Toivottavasti kansa alkaa pian heräämään..

  • Perus valemedian hämäystä, ajatusrikos on terrorismia Britanniassa tänä päivänä, fakta.

 7. Muutoksen tuulet puhaltaa !! Ja hyvä niin, valkoisen kanssan sortokaudet alkavat olla menyttä aikaa.
  Kaikki alkaa pienestä ja muutoksia on jo niin monessa euroopan maassa tästä on hyvä jatkaa. Nyt vaan jatketaan entistä kovemmin sanoman levittämistä ihmisten keskuudessa.
  Eläköön kansallissosialismi !

 8. Surullisen pieni poppooo, 50-100 kymmenien miljoonien joukossa, pimeässä taapertaa. Ehkä nämä ovat viimeisiä kuolonkorahduksia vain. Monet videon saksalaisista aivokuolleista kommentoijista twitteristä olivat häpeissään. Valitettavasti.

Comments are closed.