Koti Uutisia Ruotsin poliisiylijohtaja Dan Eliasson eroaa

Ruotsin poliisiylijohtaja Dan Eliasson eroaa

3

Ruotsin poliisiylijohtaja Dan Eliasson eroaa tehtävästään. Hän siirtyy seuraavaksi kriisinhallinnasta vastaavaan Valmius- ja suojausviraston tehtäviin.

Eliasson on saanut runsaasti kritiikkiä sekä rivipoliiseilta että kansalaisilta. Eliassonin valtakauden aikana tuhannet poliisit ovat irtisanoutuneet vastalauseena poliisijohdon aikaansaamattomuudelle monikulttuurisen jengirikollisuuden edessä. Myös Eliassonin johdolla vuonna 2015 tehty poliisihallinnon uudistus hiertää välejä. Tuolloin useat poliisin toiminta-alueet yhdistettiin, mikä on rivipoliisien mukaan hankaloittanut rikosten selvittämistä.

Eliasson on myös tullut tunnetuksi poliittisesta vaikuttamisesta virkansa takaa. Hänen suurin huolenaiheensa on julkitulojen perusteella “rasismi”. Vuonna 2016 hän ilmoitti julkisesti eroavansa, mikäli maahanmuuttovastaisten äänestäjien ääniä keräävä ruotsidemokraatit voittaa. Syyksi hän kertoi vastenmielisyyden puolueen politiikkaa kohtaan. Eliassonin johdolla myös poliittinen painostus Vastarintaliikettä kohtaan on noussut täysin uusille asteille.

Eliasson on myös lanseerannut poliisin nimissä “Älä ahdistele” -rannekkeen, joka on veronmaksajien kustantaman poliisin tapa taistella Ruotsissa yleistyvää seksuaalirikollisuutta vastaan. Hän on lisäksi entinen anarkisti, joka 1980-luvun alussa sai tuomion poliittisesti motivoituneesta ikkunan rikkomisesta. Hänestä tuli poliisiylijohtaja vuonna 2015 poliittisen nimityksen kautta. Sitä ennen hän ei ollut koskaan tehnyt poliisin työtä.

 

Lähde: PT-media

3 KOMMENTIT

  1. Kieltämättä hienoa strategista ajattelua anarkistilta: nousta poliisiylipäälliköksi ja tuhota poliisiorganisaatio sisältä päin levittäen näin anarkiaa yhteiskuntaan. Tuloksen huomaa, kun katsoo sitä tilaa, missä Ruotsi on.

  2. Paska siirtyy paikasta A: paikkaan B:. Plus miinus nolla. Tarkoittaa sitä, että erittäin tärkeä sektori Ruotsin ns. “turvallisuushallinnossa” ainoastaan vain mätänee huonommaksi politikoivan suvakin takia.

  3. Mätä globalistinen järjestelmä nostaa tällaisia kansanvihollisia johtoasemiin, hyi että

Comments are closed.