Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin poliisi kutsuu rikollisjengien johtajat kanssaan pitsalle

Ruotsin poliisi kutsuu rikollisjengien johtajat kanssaan pitsalle

9
Ruotsin poliisi tekemässä sitä, mitä parhaiten osaa.

Ampumisten ja pommi-iskujen ravisuttelema Ruotsi käyttää taas kovia otteita tekojen takana olevien rotumuukalaisten rikollisjengeihin: poliisi kutsuu yhdessä pitsalle ja hyväntahtoiselle keskustelulle iskujen uhrien omaiset, syyttäjän ja rikollisjengien johtajat.
“Te olette itse suurimmassa riskissä päätyä loukkaantuneeksi tai kuolleeksi.” Kertoi rikollisten turvallisuudesta huolestunut, tapahtumaan osaa ottanut “asiantuntija” jengien johtajille.

Ruotsin poliisi on myös aiemmin kutsunut rotumuukalaisjengiläisiä kanssaan pullakahville ja pelaamaan jalkapalloa. Jostain syystä tämä ei kuitenkaan ole lopettanut jengirikollisuutta.

Valkoisia ammattirikollisia tiedettävästi ei ole koskaan kutsuttu noin mukaviin tilaisuuksiin poliisin kanssa.

Lähde: RT

9 KOMMENTIT

 1. Pitäisikö polpon kutsua väärinajattelijoita, esim. kansallissosialisteja, pitsalle? Jospa dialogi tepsisi väärinajatteluun paremmin kuin brushiin?

  • Ovathan ne jo tanssineet mekoissa hinttikulkueessa. Mitä enempää voi enää Ruotsin poliisilta odottaa?

 2. Ruotsin poliisilla keinot loppuneet, nyt yritetään hyvällä joka antaa rikollisille ylivallan jatkaa rikoksiaan kun poliisi taltutettu 😈

 3. Yhdessä ruokaillaan yleensä vain samaan leiriin kuuluvien kesken, vai ymmärsinkö jotakin väärin?

  • No suosittelen tutustumaan ruotsin poliisin tapoihin ja pohtia syitä, miksi poliisi ja rikolliset ovat saman pöydän äärellä.

  • Huonoa pizzaa ja pullaa, kun Ruotsissa “paukkuu ja pamahtelee”, vai miten siellä on tapana (((median))) näistä kertoa… Räjähdyksiä, ammattirikollisuutta tahi terrorismiahan nuo eivät koskaan ole kuitenkaan.

   • Voisin kuvitella että pizza-gate -tapaaminen rosvojen ja poliisien välillä meni näin:

    Jengipomo:
    – Mitä, mehän tehdään työtä käskettyä, gentiilimaa tuhotaan tuomalla hidas sota asuinkortteleihin, ja samalla laittamalla puolet asukkaista, eli kaikki naiset, äärimmäisen raiskaamisvaaran uhreiksi.

    Poliisijohtaja:
    -Joo mutta teidän täytyy nyt rauhoittua, kansalaiset lakkaavat äänestämästä maahanmuuttomyönteisiä puolueita jos heidän elämänsä tehdään helvetiksi. Esimerkiksi se että päiväkoti joutuu lapsiin kohdistuvan hengenvaaran vuoksi muuttamaan alueelle jossa on enemmän ruotsalaisia on kohtuutonta, ja tekee hallaa suunnitelmillemme. (https://www.youtube.com/watch?v=pSl02zBrUQA)

    Jengipomo:
    Jos te rupeatte tuolle linjalle, ehdottaisin että yhteiskunta maksattaa meille ainakin muuttamisen alueille joissa ei vielä ole jengirikollisuutta, jotta paine tasaantuisi yhteiskunnassa ja me voimme vetää fyrkat kotiin paremmin piilossa huomiolta?!

    Poliisijohtaja:
    -No, tuo on mahdollisesti kelpo ehdotus, kysyn tuosta sisäministeriltä kunhan tapaan ensi viikolla. Haluatteko lisää pizzaa tai olutta?…

    Jengipomo:
    -Joo, voisin ottaa vielä palan pizzaa ja yhden kaljan. Mulla on ampumisharkat huomenna. Mutta entä se kun blattarit (valkoihoiset kantikset) ilmiantavat meitä ja sen semmoista?

    Poliisijohtaja:
    -Ole huoletta, tämä on hoidettu some-trollien ja valtamedian haukkojen avulla. Oikeuslaitoskin on mukana. Jos joku kertoo ulkomaalais-etnisyydesta rikoksen kohdalla, syntyy some-raivo vaatien rasistin pää vadille. Ja moni ilmiantaja on jo vankilassa tai työttömänä, tapauksesta riippuen.

    Jengipomo:
    -Jees, voima olkoon kanssamme. Kippis (räkänaurua).

   • Espoon Kilossa “nuoret” pommi-iskujen takana. “Länsi-Uudenmaan erikoiskoulutetut poliisit raivasivat ne turvallisesti, mikä aiheutti voimakkaita räjähdysmäisiä ääniä.”

    Räjähdysmäinen ääni… Siis RÄJÄHDYS?

    “Mikäli havaitset kyseisiä muovipulloja ja tai niiden valmistamiseen tarvittavia tarvikkeita, ota yhteyttä poliisiin.”

    Komponentit ovat alumiinifolio ja viemärinavausaine. Vielä kun keksivät lasipulloihin tehdä tuon, niin hyvä tulee.

Comments are closed.