Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin poliisi evää PVL:n jäseniltä metsästysaselupia – syynä vain jäsenyys liikkeessä

Ruotsin poliisi evää PVL:n jäseniltä metsästysaselupia – syynä vain jäsenyys liikkeessä

3

Expressen kirjoittaa Ruotsin poliisin evänneen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäseniltä metsästysaselupia. Suomessa aiheesta on kirjoittanut Helsingin Sanomat, joka kirjoittaa muun muassa, että “länsiruotsalaiselta johtohahmolta on viety luvat kahteen kivääriin ja yhteen haulikkoon, lähinnä hänen rikollisuutensa takia, mutta päätöstä perusteltiin myös miehen toiminnalla Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä”. Tämä tapahtui vuonna 2016.

“Länsiruotsalaisella johtohahmolla” HS tarkoittaa Jimmy Anderssonia. Andersson on Vastarintaliikkeen 2. ryhmän ryhmänjohtaja. HS retostelee artikkelissaan Anderssonin “rikollisuudella”, joka tarkoittaa tosiasiassa väärinajattelutuomiota kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, puukon hallussapidosta itsepuolustustarkoituksessa, pahoinpitelytapauksia, joissa Andersson on puolustanut itseään ja tovereitaan äärivasemmistolaisilta ja maahanmuuttajilta sekä Ruotsin poliittisen poliisin ja mielipiteenvastustajien tekaisemaa syytöstä “laittomasta uhkauksesta”.

Päätöksessä evätä Anderssonilta aselupa mainitaan myös, että PVL “on puhunut aseellisen taistelun ja vallankumouksen puolesta” ja että “vallankumousajatuksia pidetään hengissä sotilaallisella retoriikalla”. Mikäli aselupia olisivatkin hakemassa esimerkiksi radikaalikommunistisen järjestön jäsenet, jotka yhtä lailla puhuvat vallankumouksesta (tosin omaa kansaansa kohtaan vihamielisestä sellaisesta), aselupa heltiäisi takuulla paljon helpommin. Andersson vastasikin aivan oikeutetusti Expressenin toimittajille heidän yrittäessään kysellä häneltä lisäkysymyksiä päätöksestä:

– Työskentelet hyvin sikamaiselle sionistiselle paskalehdelle. Miksi auttaisin sinua vastaamalla kysymyksiisi?

Tuorein tapaus aseluvan eväämisestä Vastarintaliikkeen jäseneltä on kahden viikon takainen. Luvat on nyt evätty Vastarintaliikkeen johtajan Simon Lindbergin vaimolta Linnea Lindbergiltä, jota ei ole koskaan tuomittu rikoksista. HS myöntääkin Linnea Lindbergin aselupien evätyn vain siksi, että hän on liikkeen jäsen ja “kytköksissä” liikkeeseen eli Simon Lindbergin vaimo. Tätä päätöstä perusteltiin vertaamalla Vastarintaliikkeen kaltaista poliittista ja kansallissosialistista järjestöä moottoripyöräjengi Bandidosiin. Vertaus on absurdi jo siksi, että Vastarintaliikettä ei ole järjestönä tuomittu minkäänlaisista rikoksista. Liike ei myöskään kannusta jäseniään ja aktivistejaan rikolliseen elämäntyyliin millään tavalla, vaan päinvastoin haluaa kehottaa pysymään kaukana sellaisesta elämästä. Bandidosin jäseniä taas on tuomittu muun muassa huumekaupasta, murhista ja raiskauksista.

Viime kesänä poliisi takavarikoi Vastarintaliikkeen William Börjessonin metsästysaseen. Poliisi perusteli toimintaansa sillä, että asetta “saatettaisiin tulla käyttämään väärin ympäristössä, jossa Börjesson liikkuu”. Börjesson itse kertoi olevansa sitä mieltä, että on yhdistymisvapauden vastaista kieltää häneltä aselupa vain siksi, että hän on PVL:n jäsen. Tuomioistuimelle Börjesson muun muassa luki sitaatin Vastarintaliikkeen käsikirjasta, jonka mukaan liike kieltää jäseniään suunnittelemasta ja toteuttamasta aloitteellisia väkivallantekoja. Tätä tuomioistuin ei kuitenkaan ole ottanut kuuleviin korviinsa.

Lähteet: Expressen, Helsingin Sanomat

3 KOMMENTIT

 1. Kun viranomaisten toiminnasta loppuu kohtuus, ei itsepuolustukseen kysellä lupia. Ruotsi ja Suomi olivat ehkä vapaimpia paikkoja elää, mutta nyt sekin on toisin.

 2. Kyllä on aika yksisilmäistä ja mielivaltaista toimintaa pollisi/lupaviranomaiselta. Törkeintä on tuo lindhbergin kytkyttäminen mieheensä, koska eikö ihmiset ole kuitenkin yksilöitä ja heitä on näin kohdeltava, myös päätöksenteossa. Aika huono aasinsilta on, että puoliso kuuluu johonkin.
  Myös liikkeen vertaamienn rikolisjärjestöön (kuten suomessakin on käytetty) on ohkaisella jäällä luistelua, miksi sitten näitä rikollisia moottoripyöräjärjestöjä ei ole lakkautettu tai rajoitettu niiden toimintaa vaikka ne ovat näkyvästi rikollisia? Oikeasti absurdia.
  Tietty jos laki kieltää kantamasta mukanaan teräasetta tms. toisen henkilön vahingoittamiseen sopivaa esinettä (kuten suomessakin), niin silloinhan se on rikos.
  Kotioloissa, omalla pihalla asia saa eri näkökulman, mutta yleisellä paikalla ei.
  Ei pidä mennä sortumaan samaan, mitä nämä moniosaajat (intellektuellit marxilaiset, Stallarit, luvattomasti maassa olevat yms.) harjoittavat, kantaen kaikenlaisia astaloita mukanaan juurikin vain toisen vahingoittamistarkoituksessa oman etunsa tähden.

 3. Helsingin Sanomat ja valtamedia ovat valehtelevaa sionistista paskaa. Jopa typerykset tietää, että Bandidosia tai muitakaan moottoripyöräjengejä ei voi edes verrata Vastarintaliikkeeseen. Itseasiassa poliisi on uhkataulukossa sijoittanut Suomi Ensin ja Vastarintaliikkeen isommiksi uhiksi kuin järjestäytyneen rikollisuuden (moottoripyöräjengit jne) eli hybridiuhiksi, samalla viivalla Venäjän”vihreiden miesten” kanssa.🙂 Poliittinen poliisi – kansanpetturi!

Comments are closed.