Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin koronaohjeet: Laittomille siirtolaisille voidaan antaa hoitoa ennen paikallisia

Ruotsin koronaohjeet: Laittomille siirtolaisille voidaan antaa hoitoa ennen paikallisia

22

Ruotsin Sosiaalihallitus on julkistanut viralliset koronaviruksen torjuntaohjeet. Virkamiehet painottavat, ettei sairaalahenkilökunta saa suosia esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvia ruotsalaisia vanhuksia laittomasti maahan saapuneiden nuorten aikuisten kustannuksella.

Sosiaalihallitukseen kuuluvan tohtori Thomas Lindénin mukaan koronaviruksen torjunnassa pääperiaatteena tulee olla “ihmisten tasa-arvo”. Lindén alleviivasi erikseen sitä, etteivät hoitajat saa asettaa potilaita kiireellisyysjärjestykseen esimerkiksi sen perusteella, ovatko nämä maassa laillisesti vai laittomasti. Käytännössä hoitajat voidaan siis pakottaa pelastamaan laittomia afrikkalaistunkeutujia samalla, kun valkoiset ruotsalaiset kuolevat.

Riski ruotsalaisvihamielisille valinnoille on erityisen korkea siksi, että vastaavia päätöksiä on tehty maassa jo aiemmin. Esimerkiksi 2016 viranomaiset hääsivät Piitimen kunnassa kehitysvammaisia ja dementiapotilaita asuntolastaan, jotta tilat saatiin muutettua laittomien maahantunkeutujien majoitukseksi.

Lähde: Breitbart (1, 2)

22 KOMMENTIT

 1. Pistää miettimään Turkin jätöksiä Kreikan selviytymisleireillä, missä “kukaan ei sairasta”. No oli kuitenkin vihdoin paljastettu ettö COVID19 on sielläkin. Se on ollut aivoillaan ajatteliville selvä juttu alun alkaenkin.

  Mietityttää H Pekan tekemät täysin vallattomat päätökset tuoda vesikauhuisia rakkikoiria Suomeen ohi virallisten kanavien. H Pekka on vastuuton, kuten Vihreä liike koko maailmassa.

  Sekä kannattaa pitää mielessä, että tänne tulee aika todennäköisesti yksityisillä “pelastuslennoilla” ties mistä kiintiöpakolaisia kuukausittain. Miksi he muka ne olisivat lopettaneet. Ainakin Luona Oy (tietolähteen mukaan) toimittaa heille hotellilaatuisia karanteenipaikkoja. Myös Kojamo tekee tätä. Lumo, VVO etc…

  • Kaverilla on itsellään HIV, niin tuskin sitä kiinnos.. Ei, kun… hetkinen… Hänhän kuuluu pahimpaan riskiryhmään coronaviruksen suhteen. Hulluja nuo ruskeat (ent. vihreät). Eivätpä ne koskaan kovin vihreitä ole olleet. Kaikki kunnia Linkolalle!

   • “Vihreissä” ei ole ollut mitään muuta vihreää enää pitkiin, pitkiin aikoihin kuin Heidi Hautalan hampaat.

 2. Somaleja on kuollut Ruotsissa koronaan. Annetaan nyt luonnon hoitaa tehtävänsä.

  • Kyllä luontoäiti puhdistaa nyt ihan kunnolla kädellä! 🙂Toivottavasti niin paljon, että ihminen ja luonto voivat olla jälleen tasapainossa ja nykyiset mädät valtiot eli kapitalistiset ja pakkomonikulttuuriset liberaalit “demokratiat” romahtavat, joten kansallissosialistiset järjestelmät voivat nousta tilalle.

  • Jep, toivottavasti tämä pyyhkii somalit ja muut hiekka-aavikkolaiset pois.

 3. Kohta kansalaiset rupeaa fyysisesti hyökkää näitä elintasosurffareita kadulla….

  • Ehkei ihan vielä ainakaan Ruotsissa. Tosin muslimeista kiihkeimmät voit ruveta hyökkäilemään. He kun katsovat olevansa Dar al-Harbissa eli sodan alueella.

 4. Avoin hullujen huone! Juutalaiset vievät tuhon äärimmäiseen loppuun asti!

  • 33-sekopää se täällä mökeltää. Otapa yhdys_sanat haltuun, poika.

 5. Savossa kuoli kolme vanhustentalossa. “Tartuntaketju on tiedossa” – uusi meemi on syntynyt.

  Päivi Nerg & Co. osaavat myöskin varmaan kertoa geelitukkien, somalien ja muiden vipeltäjien taustat ja “ketjut”? Raja on vuotanut aivan näihin päiviin saakka. Viimeisen viikon aikana Tornion rajalla on alkanut Tulli ynnä muut viranomaiset taas ilmeisesti näkyä kuvassa.

 6. Tämä Corona Virus juttu on kuin suoraan Uuden Maailman Järjestyksen oppikirjasta jossa illuminati haluaa tappaa 90% maailman väestöstä tekemällä ensin tahallisesti tappavan viruksen jonka jälkeen tullaan kaikille tarjoamaan rokotetta kyseiseen virukseen mutta itseasiassa tämä rokote ei auta vaan päinvastoin se tappaa ja ne jotka kieltäytyvät sen ottamisesta heiltä evätään passi ja heidät määrätään matkustuskieltoon sekä muita kansalaisoikeuksia riisutaan näiltä pois, joten nyt nimiä tänne ystävät hyvät ja jakakaa eteenpäin mikäli oma ja lastesi henki sinulle mitään merkitsee

  https://www.adressit.com/vastustamme_suomeen_suunniteltua_pakkorokotuslakia

  • “heiltä evätään passi ja heidät määrätään matkustuskieltoon”

   Mihinkäs sitä tarvitsee täältä maaseudun rauhasta lähteä. Sulkekoot vaikka kuntien ja läänienkin rajat. Ei haittaa minua.

   Ei anneta riistäjälle sitä riemua, että he kokisivat voittaneensa: se on luovuttamista.

 7. Tänään 8.4. vietetään mustalaisten kansallispäivää. YLEn mukaan romaneja on Suomessa “kymmenisentuhatta”.

  Kuinkakohan moni niistä on töissä? Somaleilla työllisyysluku on jotakin nollan ja yhden prosentin väliltä, näin vertailun vuoksi.

  • YLE muistaa mustalaisten päivää näyttämällä romaniaiheista ohjelmistoa koko päivän Teema-kanavallaan: “Poliisi-TV”-maraton.

  • Vähän olen nähnyt mustalaisia töissä. Yksi opiskelutoveri on tuohon porukkaan kuuluvaa, josta on irtisanonut itsensä. Pukeutuu samalla lailla kuin enemmistön naiset, mutta erottuu ulkonäöltään valkolaisnaisista.

   Kotipaikkakunnaltani tunnen ja tiedän (puoli)mustalaisia, ja siellä mustalaiset ovat isoin vähemmistö, jos sitä kysytään. Ala- ja yläkoulua kävin muutaman mustalaisen kanssa, tosin eri luokkia, mutta tutuiksi kuitenkin tulimme toisille, vaikka yhden puolimustalaisen kanssa olin jonkun verran tekemisissä välitunnit.

   Rainer Frimankin puhui jossain, että jos mustalaisena puhuu ryhmän ongelmista, siitä joutuu pahaan liemeen, ja jos valkolainen puhuu samoista asioista, saa rasistin leiman. Frimanista muuten, oma äiti on myöntänyt kuuntelevansa hänen musiikkia ja tykästyi johonkin mustalaisten musiikkiesitykseen mustalaisvihastaan huolimatta.

   Olen itse myös varautuva mustalaisten suhteen, koska koen vieläkin pelkoa niitä kohtaan. Vielä enemmän pelkään mustia. Kerran elämässä oma äiti joutui kohtaamaan mustalaisten idioottimaisuutta työpaikallaan kirpputorilla: yksi lapsista meni henkilökunnan puolelle roikkumaan verhoihin ja tavaraakin taatusti hävisi kirppispöyditä.

 8. Somali- ja terveysministeriöltä tuli oikein kirje. Meinasin jo nakata suoraan takkaan, mutta avasin vain nähdäkseni sen minkä jo arvasinkin: eli jotakin perkeleen koukerokirjoitusta (ilmeisesti paštua tai farsia eli afgaanikieltä) ja tietysti somaliaa. Eli aivan kuten Kelan sivuillakin.

  Olisi edes saameksi ja romanikieleksi näin mustalaisten kansallispäivänä. Saame on sentään virallinen vähemmistökieli Suomessa, perkele. Venäjäksi oli mainokset siinä, mikä on O.K.: Suomessa on niin paljon venäläisiä, olimme vielä 100 vuotta sitten osa Venäjää ja tulemme aina olemaan — halusitte tai ette. (Vai miksei Suomi ole jo NATO:ssa, HÄ?!?)

  Mutta nuo somalit ja muut rieuvuissaan kulkevat, haisevat loiset: afgaani-“kotiäidit” ja muut maatamme saastuttavat ja kuppaavat inhat parasiitit. Kuinka ne saavatkin vereni kiehumaan.

  • Somalikielihän on jokin onneton pseudokieli, joka muuttuu jatkuvasti. Eivät, kuulemma, edes eri puolilla tuota valtavaa maata ymmärrä toistensa paikallisia “murteita”.

   Jos jostakin olisi PAKKO ottaa jengiä tähän maahan, niin Somalia olisi ehdottomasti se viimeinen vaihtoehto. Näin sairaalla tolalla on sionistisen EU-Suomen meininki 2020.

Comments are closed.