Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin entiselle ”SuPo”-päällikölle syytteet avovaimonsa parituksesta ja raiskauksesta

Ruotsin entiselle ”SuPo”-päällikölle syytteet avovaimonsa parituksesta ja raiskauksesta

12
Mats Sandberg.

Ruotsin suojeluspoliisin, eli Säkerhetspolisenin (SÄPO) entistä johtajaa Mats Sandbergiä vastaan on nostettu syytteet parituksesta ja raiskauksesta. Sandbergiä syytetään avovaimonsa parittamisesta muille yhteiskunnassa korkealla tasolla oleville henkilöille, sekä tämän raiskauksesta. Syyttäjän mukaan Sandbergiä on ansainnut vaimonsa parittamisella satoja tuhansia kruunuja.

Sandberg, joka aikaisemmin johti SÄPO:a toimi vielä siihen asti kunnes hänet pidätettiin, oli korkeassa asemassa Ruotsin puolustusvoimissa. Aftonbladetin mukaan Sandbergin asiakkaina ovat muun muassa olleet Tukholmasta kotoisin olevia yritysjohtajia, sekä puolustusvoimissa korkeassa asemassa olevia henkilöitä.

Syyttäjän mukaan Sandberg on psyykkistä väkivaltaa käyttäen manipuloinut avovaimonsa huoraamaan itseään. Hän on myös uhannut vaimoaan omalla korkealla ja vaikutusvaltaisella asemallaan yhteiskunnassa, jotta avovaimo ei lopettaisi huoraamista ja Sandbergille rahan ansaitsemista.

Sandberg kontrolloi syyttäjän mukaan itse kaupantekoa erittäin tarkasti. Esimerkkinä syyttäjä kertoo, kuinka Sandberg oli tekstiviestillä vaatinut avovaimoaan raportoimaan asiakastapaamisesta erittäin tarkasti.

Syyttäjän mukaan todisteet osoittavat, että Sandberg pyöritti seksikauppaa muun muassa kokousten aikana, jolloin hänen olisi tullut käsitellä valtakunnan turvallisuuteen liittyviä asioita.

Sandbergin asianajaja Johan Eriksson, kertoo että Sandberg kiistää kaikki syytteet. Hän kuitenkin myöntää, että huoraamista on tapahtunut, mutta sanoo tämän olleen jotain, mitä hänen avovaimonsa on harrastanut vapaaehtoisesti ja omin nimin.

Lähde: Nordfront

12 KOMMENTIT

 1. Näissä “kiinni jäämisen” tapauksissa kannattaa kysyä: Miksi juuri nyt.

  — Onko tullut tarve vaihtaa SÄPO:n johtaja?
  — Miksi sitä tarvetta ei olut aikaisemmin?
  — Kenellä on tarve vaihtaa?
  — Minkä tahon tapana on vaihtaminen julkisuuden kautta?
  — Tämä julkisuustempaus ei välttämättä ole kohdistettu juuri SÄPO:n johtajan vaihtamiseen vaan tällä “negatiivisella julkisuudella” pelotellaan joku toinen korkeassa asemassa oleva henkilö toimimaan halutulla tavalla. Saada hänet “koukkuun”.

  • Eikös SÄPO tovi sitten vaatinut/ehdottanut karkotusten lisäämistä extremistien ja terroristiepäiltyjen osalta?

   • Voihan sitä vaatia vaikka mitä. Saattaa olla osa teatteria.

    Ovathan Suomessakin (((persut))) vaatineet sitä ja tätä, mutta kun hallitukseen päästiin, niin tuli 100 000 ruskeaa ynnä mustaa maahan parhaimmillaan vuodessa.

  • Porukkaa palaa lahden molemmin puolin. Ja “natseja” sitä vain jahdataan. Jo on ajat.

 2. Kun viranomaisjohto koostuu tällaisista tyypeistä myös täällä kotosuomessa, niin eipä tarvitse ihmetellä PolPon toimintaa poliittisia vihollisia, eli perinteisiä arvoja kannattavia kansallismielisiä kohtaan.

 3. Näyttää että ruotsalaisilla demareilla ei ota eteen kuin perversiot. Palme setä oli Tukholmassa tunnettu sakkolihasta nautiskelija ja Säpön pomo parittaja.

 4. Tai onko SÄPÖ kymmenien vuosien virkanimitysten jälkeen demarien oma sisäinen turvallisuusorgaani vai onko SÄPÖn sisällä demarien oma sisärengas jonka tehtävä on valvoa ja turvata demarien turvallisuus ja estää sitä kohtaan tulevat poliittiset uhat.

 5. Ja Suomessahan se oli ennen SuoPo. No, ne olivat legendaarisen Usko Kyykän ja Seppo “Isä” Tiitisen parhaita aikoja valtiomme leivissä…

 6. You are correct about FINLAND it has turned into a cesspool of vulgarness and depravity . I feel like a stranger in my own country . Finland has turned into the land of stupid . Common sense and morality is a thing of the past . The new so called generation has turned into self absorbed mindless sheep . Godless and lost claiming they love all but when challenged with truth will turn on you and rip you to shreds if allowed . Our so called leaders of this once beautiful land have turned their backs on this country and have opened the doors to make it the most sinful nation on earth . Judgement will come to our once Godly land and I feel it will come fast . Unfortunately when it does come they will blame God for it instead of blaming themselves .

  Aika puhdistaa sionistit ja heidän lakeijansa rapparit ulos planeetalta!!

Comments are closed.