Koti Uutisia Ruotsi pakolaistulvan kourissa: ex-pääministeri kehottaa “kärsivällisyyteen ja sydämien avaamiseen”

Ruotsi pakolaistulvan kourissa: ex-pääministeri kehottaa “kärsivällisyyteen ja sydämien avaamiseen”

14

UK_Ruotsi_pakolaistulvan_kourissa

Ruotsin maahanmuuttoviraston maaliskuinen ennuste 60 000 pakolaisesta on osoittautunut paikkaansapitämättömäksi. Tämän hetken arvio liikkuu 83 000 henkilössä. Vuonna 2015 virasto ennustaa pakolaismäärän olevan 95 000. Käytännössä kaikki hakijat ovat lähtöisin muslimimaista.

Muukalaistulvan lisääntyessä nousevat ylläpitokustannukset, mikä on suoraan pois veronmaksajien pussista, unohtamatta lieveilmiöitä, jotka lisääntyvät alati “rikastuvan” kulttuurin myötä. Kantaväestön elämää muukalaistulva ankeuttaa lähes kaikilla osa-alueilla, julkisista palveluista yleiseen turvallisuuteen.

Maan entinen pääministeri ja Ruotsin kokoomuspuolueen johtaja tarjosi lausunnollaan alati kasvavan taakan alla olevalle kansalle tragikoomisen laimeaa kannustusta: “Tiedän, että tämä tulee aiheuttamaan jännitteitä. Täten vetoan ruotsalaisiin, että he osoittaisivat kärsivällisyyttä ja avaisivat sydämensä.”

Lausunto puhuu karua kieltään siitä, kuinka sokeita poliitikot ovat oman kansansa kärsimykselle ja tarpeille, kun aiheena on utopistinen ja kyseenalaistamaton monikulttuurisuus.

Lähde: DailyKenn.com

14 KOMMENTIT

 1. Tämä tarkoittaa loputonta rahan menoa, raiskauksien määrän kasvua (joka on nyt jo aivan käsittämättömissä mittapisteissa), työttömyysprosentin korkeaa kasvua. Ruotsi tulee uimaan todella syvissä vesissä, maa menee alaspäin kovaa, jos mitään ihmettä ei tapahdu lähiaikoina.

 2. Samaa Suomi perässä. On se niin saatanan mukavaa olla toisen luokan kansalainen omassa maassaan!

  • Tuosta tuli jotenkin mieleeni eräs isolla painettu Helsingin Sanomien mielipidekirjoitus jossa valiteltiin ettei maahanmuuttajia saisi enää kutsua maahanmuuttajiksi vaan “ensimmäisen sukupolven suomalaisiksi”. Eli samaa sukupolvea mitä esi-isämme olivat.

  • Juuri siksi kannattaakin liittyä Kansalliseen Vastarintaan. Mitä enemmän Vastarinnan aktivisteja on kadulla näkösällä, sitä helpompi myös muiden on liittyä siihen ja kun jäsenmäärä alkaa olemaan tuhansissa, joutuu paskapäättäjätkin varomaan sanojansa.

 3. Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Ainahan sitä sydäntään voi availla, mutta rajat voisi pitää samalla tiukasti kiinni.

 4. Jossain vaiheessa siellä alkaa huomaamaan islamin ilmiötä esim. Sharian laki

 5. Missähän vaiheessa ruotsalaiset laajemmin ymmärtävät mistä heidän maassaan on kysymys ja mihin heidän maataan ajetaan? Siinä vaiheessa kun ruotsalaiset alkavat kysellä maahanmuuton tarpeellisuudesta ja maahanmuuttajat ovat muodostaneet omat yhteiskuntansa vieraan yhteiskunnan sisälle, pyydetään pitkäjänteisyyttä ja ymmärrystä nykyisille ongelmille ja kiihtyvästä maahanmuutosta johtuen vielä tuleville ongelmille.

  Mikähän olisi politikkojen reaktio siinä vaiheessa jos vaikka joka kolmannessa kaupungissa järjestettäisiin mielenosoitus maahanmuuttoa vastaan? Kuuntelisivatko he kansaa vai jatkaisivatko oman agendansa suorittamista? Hehän ovat kansanedustajia, eli he edustavat kansaa. Heidän tulisi olla kansalle kuuliaisia koska kansa maksaa heidän palkkansa. Ja aina se, joka maksaa, se saa vaatia.

  Meistä kaikki varmaan tietävät ketkä ovat tämän “monikulttuurillisuus ajatuksen” takana. Mutta kauanko kestää että esim. ruotsalaiset sen ymmärtävät. Ei ole sattumaa että Kokoomuksen väri on taivaan sininen. Samoin kuin NATO:n, YK:n… ja Israelin. Nyt lähinnä mietityttää se, että koska ihmiset sen ymmärtävät. Ja nekin jotka sen ovat ymmärtäneet, koska he tekevät asioille jotain? Mikä on se toiminnan laukaiseva tapahtuma.

 6. Ruotsi on niin täydellisesti mokutettu, että ainoastaan yhteiskunnallinen romahdus/vallankumous voi saada aikaan muutoksen. Se laiva menee pohjaan asti. Sotilaallista voimaakin heillä on niin vähän, että paikallinen ISIS ottaisi alueen helposti haltuun, kunhan vain saavat tuliaseita. Vihollisen armeija on jo paikalla. Ruotsi on tietääkseni sairain yhteiskunta, mitä maailmassa on. Suomessa pitäisikin tehdä lähitulevaisuuden suunnitelma naapurin Irak/Syyria/Jugoslavia -tyyppiselle “valtiolle”.

 7. Kun olin arabimaissa, kaikki oli hyvin. kun tulin kotiin oli kaikkialla kerjäläisä ja ei-suomalaisia. Ja lisää tulee koko ajan.

 8. Hyviä kommentteja! Joo kyllä nuo päättäjät ei käy kaikilla. Kaikkihan sen tietää. Tai ei ihan.. Suomessaki on ihan liikaa “täydellisiä” ihmisiä jotka hyväksyisi mielummin neekerin hakkaavan Suomalaisen ku toisin päin, siis Suomessa.

 9. Sydämet auki! Kansallismielisiltä vaikka vassarin tai mamun puukosta! Oi, ihana monikulttuurisuus…

 10. Maat totalitaariseen kollektivismiin ajava KV-Eliitti rakastaa sitä, kun 15 neliön ohutseinäisissä kopeissaan asuvat pätkätyöorjat kuvittelevat olevansa muodikkaita hipstereitä, jotka kannattavat oman hengitysilmansa verottamista, että maailma pelastuisi.

  Karjalauma on mukavin silloin, kun se ei kykene enää kriittiseen ajatteluun.

 11. Monasti käytetty termi “kriittinen massa ” täyttyy jossain vaiheessa Ruotsissa ja silloin mamu saattaa havaita kaipaavansa lähtömaataan ,kuten myös poliittinen päätäntävalta joka on kaiken pahan alku ja juuri,sillä huolimatta habituksestaan,nämä ovat loisia joiden oikeus pohjoismaisen yhteiskunnan jäsenenä on kyseenalainen.

Comments are closed.