Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsi aikeissa poistaa muinaishistorian opettamisen kouluissa

Ruotsi aikeissa poistaa muinaishistorian opettamisen kouluissa

3

Ruotsin opetushallitus ehdotti hiljattain muinais- ja keskiaikaishistorian korvaamista valtionkoulujen opetusohjelmassa postmodernistisilla aiheilla, kuten maahanmuutto, ilmasto ja ”demokraattiset arvot”. Raivoa herättänyttä ehdotusta perustellaan ”riittämättömillä opetustunneilla” eli toisin sanoen, kulttuurimarxistisia oppiaineita pidetään historianopetusta tärkeämpänä.

Historiaa ei kuitenkaan kokonaan poisteta opetuksesta mutta siinä tullaan keskittymään enemmän länsimaiseen kolonialismiin, nationalismiin ja orjakauppaan eli siis valkoisten syyllistämiseen.

Lähde: RT World News

3 KOMMENTIT

  1. Kaikki edistys tässä maailmassa on valkoisen miehen ansiota ja aikaansaannosta. Nyt meidän pitäisi tuntea ylpeyden sijasta häpeää, että olemme rakentaneet nykyisen sivilisaation tyhjästä.

    • Euroopassa elettiin yli puoli miljoonaa vuotta ilman ‘sivilisaatiota’. Se on kuin rullatuoli terveelle ihmiselle, jonkin ajan jälkeen se unohtaa kuinka kävellä. Sivilisaatio on tämän hetken suurin ongelma, jos olet sen puolella, olet Euroopan kantaväestön vaihtamisen puolella. Tänne pimeään ja kylmään Eurooppaan ei tulisi yksikään ruskea tai Afrikkalainen henkilö jos luonnonvalinta olisi vielä suuressaosin voimassa; ruuan hankkimisen/puhtaan veden, talven yli selvimisen jne..

  2. Suurimmat orjakauppiaat olivat juutalainen (pankkiiri)eliitti sekä afrikkalaiset heimopäälliköt.

    Syyllistäkööt Ranskaa ymv. maita syytöksillään, mutta että Suomea ja Ruotsiakin? Hulluutta.

Comments are closed.