Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsalainen ratkaisu autopaloihin: älkää parkkeeratko talojen viereen

Ruotsalainen ratkaisu autopaloihin: älkää parkkeeratko talojen viereen

3

Monikulttuurinen Ruotsi on tehnyt viime vuosina maailmalla nimeä maana, jossa autot syttyvät keskivertoa suuremmalla prosentilla tuleen. Nyt asiaan on kuitenkin löytynyt ratkaisu.

Viranomaiset pyytävät olemaan parkkeeraamatta autoja talojen viereen, jotta tuli ei leviäisi taloihin autojen syttyessä palamaan. Lisäksi suositellaan jättämään auto valaistulle paikalle.

Asia tuotiin esille Lundin kaupungista, jossa viime kesänä tuli levisi paikalliseen kouluun autopalon yhteydessä. Lundissa on pelkästään tänä vuonna palanut 50 autoa, mutta yhtäkään henkilöä ei ole otettu kiinni rikoksesta epäiltynä.

Lähde: SVT

3 KOMMENTIT

  1. Kieltämättä kätevää. Onkohan Ruotsissa koskaan kuultu juurisyihin puuttumisesta?

    • Onneksi Pravda tietää syyt: liian vähän päteviä opettajia ja ruotsalaisten lasten kouluklusteroituminen, mikä johtaa eriarvoistumiseen ja syrjäytymiseen, jolloin looginen seuraus on tietenkin autogrilli. Sitä ei tosin tiedetä, miksi opettajia on liian vähän. Kaikki meni hyvin, opettajat pysyivät viroissaan ja lapset oppivat hyvin, mutta yhtäkkiä opettajat alkoivat hankaliksi, lopettivat opettamisen ja läksivät tiehensä. Luottakaamme siihen, että Pravdan tutkimukset paljastavat tämänkin sinänsä varsin mystisen ilmiön juurisyyn.

  2. Ei yllätä, mikään ei tänä päivänä enää yllätä tässä maailmassa…

Comments are closed.