Koti Uutisia Ulkomaat Rotumuukalainen raiskasi oman kuukauden vanhan lapsensa

Rotumuukalainen raiskasi oman kuukauden vanhan lapsensa

7


Teksasissa Yhdysvalloissa oikeus on tuominnut 27-vuotiaan Patricio Medinan 244 vuoden vankeuteen oman lapsensa raiskauksesta. Mediana raiskasi tyttärensä, kun hän oli vasta kuukauden ikäinen. Teksasin oikeuskäytännön mukaan hän joutuu istumaan vankilassa ainakin 80 vuotta ennen kuin hänellä on mahdollista anoa ehdollista vapautta.

Poliisin tietoon tapaus tuli vuonna 2014. Tuolloin he saivat vihjeen siitä, että vastasyntyneelle lapselle olisi sattunut jotain. Saavuttua Medinan kotiin Wacossa Teksasissa he tapasivat Medinan. Hän oli metamfetamiinin vaikutuksen alaisena. Kodista löytyi myös hänen vastasyntynyt tyttärensä, jolla oli vakavia vammoja.

Kuulusteluissa Medina myönsi tekonsa. Hän kertoi poliisille, että hän oli huumeiden vaikutuksen alaisena suuttunut lapsen äidille. Tämän johdosta hän oli päättänyt käydä lapsen kimppuun. Lapsen kummatkin jalat ja kylkiluita murtui väkivallan seurauksena. Vangittuna ollessaan Medina myönsi myös raiskanneen tyttärensä.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti vankilassa saa saasta kokea nahoissaan iljettävän tekonsa useampaan kertaan elinkautisensa aikana. Ja ei jumalauta tuo Jussin linkkaama uutinen…

    • Seksuaalirikolliset ovat vankilahierarkiassa alinta pohjasakkaa, joten terapiaa on varmasti tarjolla.

Comments are closed.