Koti Uutisia Romanit osoittivat kiitollisuutta äärivasemmistolle varastamalla heiltä

Romanit osoittivat kiitollisuutta äärivasemmistolle varastamalla heiltä

8

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Äärivasemmistolaiset järjestivät yhdessä romanien kanssa Tukholmassa solidaarisuusjuhlat itäeurooppalaisille kerjäläisromaneille. Nyt useat tapahtumaan osallistuneet äärivasemmistolaiset ihmettelevät, mihin heidän matkapuhelimensa ovat “kadonneet”.

Lauantaina Tukholmassa sijaitseva anarkistinen Cyklopen-talo järjesti juhlat, joiden tarkoituksena oli osoittaa tukea ja kerätä rahaa kerjäläisromaneille, tai kodittomille EU-maahanmuuttajille, kuten he itse asian muotoilevat.

Solidaarisuusjuhlassa oli mukana useita äärivasemmistolaisia esiintyjiä, ja sinne oli luonnollisesti kutsuttu myös romaneita. Juhlien jälkeen monet äärivasemmistolaiset ovat harmitelleet sitä, että heidän puhelimensa ovat kadonneet. Muiden muassa eräs äärivasemmistolainen kertoo Facebookissa, ettei hän tiedä, miten puhelin on “kadonnut hänen taskustaan”.

“Valitettavasti monet hukkasivat matkapuhelimensa, mutta yritämme saada ne takaisin. Jos hävitit puhelimesi, lähetä yksityisviestiä”, tapahtuman järjestänyt Cyklopen kommentoi asiaa Facebookissa.

Seuraavalla kerralla Cyklopenin kannattaisi järjestää juhlat solidaarisuudessa EU-maahanmuuttajille, mutta ei heidän kanssaan, ehdottaa kansallismielinen lehti Realisten.

8 KOMMENTIT

  1. Hah hah, toi on niin aivotonta porukkaa et tuskin suurin osa niistä on edes tajunnu mitä on tapahtunu. Missään tapauksessa ei tietenkää romaneja saa syyttää, ehkä äärivasemmisto vaan pudotti ne puhelimet johonkin sisätiloihin..

  2. Mannet soittaa kotionsa, että täällä on kivaa; tulkaa loppukin suku nokivasaralla paikalle!!

  3. Eikö tuo Cyklopen ole jo kertaalleen poltettu maan tasalle? Hyvä, että jaksavat vielä yrittää ja tarjota huumoria muulle maailmalle 😀

  4. Äärivasemmistolaiset ovat tosielämän hölmöläisiä.

Comments are closed.