Koti Uutisia Ranskan päärabbi kehottaa muslimeja ja juutalaisia yhteistyöhön ranskalaisia vastaan

Ranskan päärabbi kehottaa muslimeja ja juutalaisia yhteistyöhön ranskalaisia vastaan

3

The Times of Israel raportoi seuraavasti:

“Ranskan päärabbi Haim Korsia on sanonut, että Ranskan juutalaisyhteisön on ryhdyttävä yhteistyöhön muslimien kanssa kansallismielisiä vastaan, Israel Radio raportoi keskiviikkona.

‘On äärimmäisen tärkeää, että työskentelemme muslimien kanssa päihittääksemme Kansallisen Rintama’, Korsia sanoi.

Korsian kommentit ovat osa laajempaa Euroopan juutalaisten ja muslimijohtajien koordinointikampanjaa uskonnollisvastaisia lakeja vastaan, kertoo Israel Radio. Muslimien uskonnollisia johtajia on paikalla, mukaan lukien joitain Saudi-Arabiasta.

Muun muassa juutalaiset ja muslimiryhmät ovat pitäneet kokoontumisia ja seminaareja päästäkseen yhteisymmärrykseen yhteisestä toiminnasta koskien hallituksen ehdotusta rituaaliteurastusta ja julkisia uskonnollisia symboleja vastaan. Tämä on saanut muslimijohtajia tukemaan juutalaisia suojelevia aloitteita raportin mukaan.

Euroopassa juutalaisten ja muslimien rituaaliteurastusperinteitä on vastustettu eläinten hyvinvointiin vedoten. Myös kansallismieliset pitävät rituaaliteurastusta toisen maan vieraana kulttuurina.”

Vaikka Le Pen on tehnyt kaikkensa miellyttääkseen juutalaisia (hän esimerkiksi erotti oman isänsä “juutalaisvastaisuuden” ja “rasismin” vuoksi puolueesta), on kansallismielisyys täydellisessä ristiriidassa kansainvälistä juutalaisuutta vastaan ja islamistinen Eurooppa olisi juutalaisille tuhannesti miellyttävämpi kuin kansallismielinen Eurooppa.

 

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

3 KOMMENTIT

  1. Nämä muslimit ja juutalaiset silpovat viattomia lapsia, ja tekevät kaikkensa saadakseen jatkaa tätä sairasta ja vastenmielistä toimintaansa täällä Euroopassa. Me emme leikkele ja turmele viattomien lasten sukupuolielimiä, eikä meidän pitäisi sallia näiden barbaarien tekevän sitä meidän alueillamme.

  2. Jotenkin minusta tuntuu etteivät muslimit tule tukemaan häntä.

Comments are closed.