Koti Uutisia PS-Nuorten esittelyvideo: antirasismia, homoja ja aseistakieltäytyjiä

PS-Nuorten esittelyvideo: antirasismia, homoja ja aseistakieltäytyjiä

22

Perussuomalaiset Nuoret julkaisi äskettäin esittelyvideonsa kokonaisuudessaan. Videon punainen lanka kulkee “stereotypioiden murtamisessa”, ja haastateltaviksi jäseniksi on valittu niin maahanmuuttajia, homoseksuaaleja kuin aseistakieltäytyjäkin. Eräs haastatelluista mainitsee myös “fasismin” ja “natsismin” kaatamisen.

Edellä kuvaillun linjan mukaisesti nuorisojärjestö valitsi lauantaisessa syyskokouksessaan puheenjohtajakseen äärisionisti Simon Elon tilalle biseksuaalin Big Brother -julkimo Sebastian Tynkkysen, jonka käsialaa esittelyvideo on. Tynkkynen sai yli puolet annetuista äänistä.

Video kokonaisuudessaan:

 

 

Lähde: Kaleva

22 KOMMENTIT

 1. Hah hah hah, no nyt viimeistään näille voi nauraa. Isänmaallinen puolue ja kansallismielisten asialla? Eivät todellakaan ole. Noin alas täytyy vajota, että saa “yleistä hyväksyntää”.
  Ole poliittisesti epäkorrekti – ole oikeassa!!

 2. Sepäs nyt on ainakin virallistettu että eivät Persut ole suomalaisten puolella.

 3. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Jos kerran itse herra Soini näyttää esimerkkiä miten voi kääntää takkia tyylikkäästi, niin tottahan toki pienemmät seuraavat esimerkkiä ja tekevät juuri sitä, mitä sopulit aina tekevät.

  Suomalainen poliittinen kenttä iljettää mädäntyneisyydessään. Miksi kukaan ei ole käynyt sanomassa pääministeriä leikkivälle kakaralle, että se hiekka ei ole ilmestynyt hiekkalaatikkoon itsestään, sen on joku sinne tuonut eikä sitä nyt saisi noin vain myydä ja lahjoittaa naapurin hiekkalaatikon täytteeksi?

  Poliittinen keskustelukin on nykyään sellaista, että vertaillaan kenen edustama puolue on vähiten paska vaihtoehto kansalle. Todellisia vaihtoehtoja ei ole, koska mikään mikä sopisi nykyiseen hallitusmalliin ei oikeasti ole vaihtoehto.

  Täydellisen mädäksi näennäisdemokratiaksi muuttunut kotimme ei tarvitse äänestyksiä eikä mitään muitakaan vaikutuskeinoja, koska niillä ei ole käytännön merkitystä. Jokaisen pienenkin asian uudistaminen vaatii vuosien byrokraattisen sotimisen, eikä nykyinen kehitystahti anna aikaa odottaa asioiden lainvoimaista muuttamista.

  Kokemuksen mukaan suunta tulee jatkumaan, maaseutua tapetaan kiihtyvällä tahdilla samanaikaisesti Helsingin puukottaessa muutakin Suomea selkään minkä ehtii.

 4. Selkärangattomien puolue. Tuntui välistä aivan siltä kuin olisi katsonut vihreiden esittelyvideota.

 5. Luulisi, että perussionisteja kiinnostaisi se kuuluisa integroituminen, mutta tuo musta mies ei ole yhdessätoista vuodessa oppinut kieltä. Tähän päälle vielä homot, totaalit ja kaikki muu ällöttävä, mitä puolueesta löytyt. Hyi helvetti, kuvottava maanpettureiden puolue.

  • ajattelin samaa että 11 vuotta Suomessa ja ei osaa edes huonolla suomella puhua? miten viit sitten olla PERUS Suomalainen? ja noi muut .. huokaus. ” olen lukenut blogeja” luit neiti sitten ihan vääriä blogeja.

 6. Ps tekee mitä tahansa ollakseen hovikelpoinen hallituspuolue,ja tulee samalla paljastaneeksi todellisen karvansa .Lähinnä säälittävä on oikea ilmaisu näistä .

 7. Huomion arvoinen seikka on se, että normaalisti puolueiden nuorisojärjestöt ovat radikaalempia mielipiteissään mutta silti samalla linjalla. Onko tässä perussuomalaisten tulevaisuuden suunta vai vesitysyritys puolueen nuorten poliittisten kykyjen rekrytoinnin suuntaan…

 8. Toivottavasti pomojensa selkärangattomuuteen ja rappioon kyllästyvät PS-nuoret löytävät Vastarintaliikkeen! Antaa persupuljun hukkua poliittiseen korrektiuteen.

 9. Suomi rämpii syvässä suossa. Kaikenlaiset perversiot kukkivat. Ihmisen irvikuvat julistavat messiaanista sanomaansa. Todella surullista. Tämänkö vuoksi veteraanit taistelivat? Nähdäkseni ainoa pelastus on kansallissosialistinen puolue ja paluu kalevalaiseen suoraselkäistä peruselämää kunnioittavaan järjestelmään missä heteroja ei alisteta ja valkoista rotua puolustetaan.

 10. Aika jännä juttu että 11 vuotta maassa asunu banaaninpopsija ei ole oppinu kieltä. Hienoa integroitumista. Suomessakin on jo asuinalueita jossa valkoinen nainen tai lapsi ei voi turvallisesti kulkea pimeän aikaan. Asialle on tehtävä pian jotain konkreettista. Poliisia ei kiinnosta!

 11. Tuo kebabbi lopussa ” sanot persuja rasisteiksi eli väität minua rasistiksi” Mitä helvettiä eli vihjas siihen että koska on khakin värinen, ei voi olla rasisti?!? Poliittinen korrektius hyvin purenut. Eikä jamal 11 vuodessa ole oppinut suomea-.-‘

 12. Neekereitä, homoja, aseistakieltäytyjiä ja mitähän seuraavaksi? Saatananpalvojia? Kehtaakin tuo mokoma maanpetturillinen puolue edes käyttää nimeä “perussuomalaiset”.
  Hyi helvetti noitten persujen kanssa!

 13. Taivas varjele! 😀 Näkyy muuten olevan myös Putin-mielinen räppäri mukana…

 14. Ei jumalauta. Taustalla soi pornoleffa jazz.

  Kenen puolella persut on? Mikä on heidän linja? Ei ainakaan suomalaisen kulttuurin tukeminen ja suojelu, koska haluavat liittää siihen kymmeniä vuosia loisina eläviä, jotka sitten joskus antavat jotain takaisin. Piikkejä raiskaustilastoihin? Nämä eivät siis annan Suomen kulttuurille mitään, mutta tulevalle Eu-liittovaltioskeidalle kyllä – monikulttuurisuutta!

  Perusvihervasemmistonuoret. Ei suomalaiset. Ps-nuoret yrittävät siis kerätä vihreiden ja vasemmistoliiton kannattajat itselleen. Miksi? Ei vaan riitä ymmärrys.

 15. Säälittävää siis todella säälittävää! Suomeen tarvitaan oikeasti kunnon kansallismielinen puolue, eikä mitään tommosta pehmoporukkaa.

Comments are closed.