Koti Uutisia Kotimaa Poliisi voi jatkossa kaapata dronen lennosta

Poliisi voi jatkossa kaapata dronen lennosta

4

Maamme johto on jälleen kerran päättänyt laajentaa poliittisen poliisin (PolPo) valtuuksia. Jatkossa poliisi voi kaapata drone-laitteita lennosta. Uudet valtuudet astuvat voimaan jo kuukauden kuluttua.

Kaappaamisen lisäksi PolPo saa luvan käyttää voimakeinoja lennättämisen estämiseksi. Niin kutsutussa resurssipulassa elävä PolPo joutuu uuden toimivaltansa myötä myös investoimaan uusiin laitteisiin. Teknologia, joka mahdollistaa kaappauksen, tulee maksamaan veronmaksajille satoja tuhansia euroja.

Uudet valtuudet myytiin päättäjille perinteisellä terrorismilla uhkaten. PolPo on ilmeisesti oppinut, että valtuuksia ja oikeuksia ahdistella kansalaisia annetaan, kunhan avainsana ”terrorismi” mainitaan oikeuksia anoessa.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. No mitä helvettiä? Itse omistan kaksi dronea. Eli PolPo voi tulla ja varastaa mun kalliit dronet kun oon lennättämässä. Tämä maa on mennyt ihan vituilleen.

  2. …jaa-a… PItää siis koodata uusi avain hex-editorilla omaan droneen. Ja vinkkinä niille jotka eivät tiedä niin jokaista numeroa voi vaihtaa yhden ylös- tai alaspäin eikä check-summa muutu.

  3. “PolPo on ilmeisesti oppinut, että valtuuksia ja oikeuksia ahdistella kansalaisia annetaan, kunhan avainsana ”terrorismi” mainitaan oikeuksia anoessa.”

    Vieläkö joku ihmettelee miksi entisten ISIS-taistelijoiden kotiinpalaamisen estäminen on niin ihmellisen vaikeata viranomaisten toimesta?

Comments are closed.