Koti Uutisia Kotimaa Poliisi ei huomannut ruumista palaneesta autosta

Poliisi ei huomannut ruumista palaneesta autosta

3
Kuvassa oleva auto ei liity uutiseen.

Lappeenrannan poliisi ei huomannut ruumista pelastuslaitoksen sammuttamasta palaneesta autosta. Ruumiin löysivät ohikulkijat seuraavana päivänä. Ruumis oli sijoitettu auton takakonttiin, ja tapahtunutta tutkitaan nyt murhana.

Poliisin mukaan he eivät voineet autoa yöllä tarkemmin tutkia, koska auto oli vielä sammutuksen jälkeen liian kuuma. Apulaispoliisipäällikkö Kari Hyyryläisen mukaan poliisin olisi kuitenkin pitänyt palata aamulla paikalle tutkimaan autoa, mutta näin ei koskaan käynyt.

– Se on tunnustettava tosiasia, että asia ei mennyt poliisin osalta niin kuin olisi pitänyt mennä. Näin on käynyt, että tapahtumapaikkaa ei ole käyty tarkistamassa uudelleen, sanoo Hyyryläinen.

Yöllä heti palon sammutuksen jälkeen poliisi kirjasi tapahtuneen vahingontekona. Murhatutkinnaksi muuttuneessa tapauksessa poliisi on pidättänyt yhden miehen ja naisen. Koska uhri on niin pahoin palanut, ei poliisi ole kyennyt varmuudella tunnistamaan tätä.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Tätä se resurssipula teettää – kaikki sikojen resurssit kun kuluvat vihapuheen (eli kaiken EU/maahanmuutto/NATO/Usrael/LGBT -kritiikki) tutkimiseen.

    Koska Kalergi-suunnitelma.

  2. Varmaan etsivät samaan aikaan netistä “vihapuhetta” niin innokkaasti, että eivät hoksanneet kroppaa.

Comments are closed.