Koti Uutisia Pipsa Possun laulaminen suututti muslimin – lapsiperhe häädettiin bussista

Pipsa Possun laulaminen suututti muslimin – lapsiperhe häädettiin bussista

10

Lastenlaulu Pipsa Possun laulaminen Englannin busseissa voi johtaa matkustajan poistamiseen matkalta – ainakin, mikäli muslimit saattaisivat loukkaantua laulun possuteemasta.

Tuohtunut musliminainen piti Pipsa Possua rasistisena hahmona.
Tuohtunut musliminainen piti Pipsa Possua rasistisena hahmona.

Peppa Pig eli suomeksi Pipsa Possu on suosittu animaatiohahmo lasten keskuudessa Englannissa. Possun teemamelodia ei kuitenkaan ilahduta kaikkia, minkä Nick Barnfield ja Sarah Cleaves havaitsivat bussimatkallaan Sheffieldistä Doncasteriin 8. syyskuuta.

Pari matkusti bussissa autistisen 15 kuukautta vanhan Heidi-tyttärensä kanssa, kun heidät poistettiin matkalta heidän yritettyään saada lastaan rauhoittumaan laulamalla Pipsa Possun tunnuslaulua. Hijabiin pukeutunut nainen ärsyyntyi laulun “röh”-äänestä ja kävi aggressiiviseksi. Hän huusi parille ja syytti heitä “rasismista”. Nainen myös ilmoitti bussin kuljettajalle loukkaantuneensa rasismista bussissa.

Tällöin kuljettaja pysäytti bussin ja uhkasi soittaa paikalle poliisin, mikäli perhe ei poistuisi matkalta. Hän sanoi: “Lähtekää nyt, muuten viivästytätte kaikkia matkustajia eikä kukaan ilahdu […] Poistukaa vaan bussista – tämä ei ole vaivan arvoista.”

Nick Barnfield kertoi Daily Mail -lehdelle, että oli “nöyryyttävää” joutua syytetyksi rasismista, kun kaikki muut matkustajat katsoivat heitä aivan kuin he olisivat tehneet “jotain väärää”. Perhe päätti poistua bussista sen sijaan, että he olisivat odottaneet poliisia ja selvittäneet, oliko lastenlaulun laulaminen laitonta. He suuntasivat kotia kohti yli kolmen kilometrin matkalle.

“Olin enemmän harmissani bussin kuljettajasta, joka ei kuunnellut molempien osapuolten kantaa – hän kuuli vain sanan rasismi ja heitti meidät ulos”, Barnfield totesi Daily Mailille.

Lähteet: Nordfront.se, Daily Mail

10 KOMMENTIT

 1. Antaa valkoisten häpeäntunteen hyväksikäyttämisen edetä. se raja tulee kyllä vastaan.

  Tahvanainen teki muuten hyvän haastattelun Renegade Broadcastingilla.

 2. Yleensä se joka kokee olonsa epämukavaksi poistuu paikalta. Miksi siis perheen piti poistua matkalta. Ja saivatko he edes korvauksen maksamastaa lipusta.

  Joskus ihmetyttää tämä käytös joka oli tälläkin bussikuskilla, eli kiristetään jotakuta toisen ihmisryhmän varjolla. Tätä esiintyy varsinkin silloin jos oma auktoriteetti ei riitä, kuten bussikuskilla tässä tapauksessa. Hänenhän olisi pitänyt poistaa möykkäävä ja agressiivisesti käyttäytynyt nainen eikä pariskuntaa. Ja kun oma auktoriteetti ei siihen riittänyt, niin sitten otettiin avuksi muiden kollektiivinen mielipide. Koska jos kuski olisi poistanut naisen häntä olisi syytetty rasistiksi. Ja hän olisi joutunut puolustelemaan tekoaan. Ja siihen hänen rohkeutensa ei riittänyt.

  Kun yhteiskunta ja sen perusta on näinkin heikolla tolalla, eli sen heikoin osa taistelee jos keskenään, ei tarvitse odottaa kauaa kun järjestelmä alkaa sortua. Ja lopulta romahtaa.

  Englannissa ollessani silmiin pistävää oli jo nyt nähtävillä oleva luokkajako kun katseli aamuisin töihin meneviä ihmisiä. Aamulla klo 6-8 liikkuu se heikoin kansanosa. Sen näki vaatteista ja ihonväristä. Klo 8-10 liikkuivat julkisissa kuljetusvälineissä “pukupellet”, jotka salkkujensa, kahviensa ja reppujensa kanssa kulkevat lehtiä lukien suuren maailman tyliin. Ja klo 10 jälkeen tuleivat sitten johtajat isoilla autoillaan toimistoille. Ja he lähtevät jo siinä klo 14 korvilla, etteivät suotta jää rahvaan aiheuttamiin ruuhkiin.

  Toivotaan nyt kuitenkin että työtä tekevä kansa nauraa tälle episodille ja yleinen mielipide tuomitsee Hijaabin käytöksen. Ja että lastenohjelma saa jatkua. Koska jos Hijaab-mielipide voittaa, niin seuraavaksi lopetetaan lastenohjelman tuottaminen.

  Harmi etteivät he ottaneet naisesta valokuvaa… Aina kun ottaa kameran esille niin porukka kummasti rauhoittuu.

 3. Taitanevat olla muslimit ja juutalaiset sikojen parhaita ystäviä, koska jättävät kyseiset saparoniekat tappamatta…?

 4. Britannia on “saastuneiden” maiden kärkinimiä!

  Naurettavaa käytöstä kuskilta

 5. Hyvä että näitä asioita tuodaan julki, mutta aina kun näitä lukee niin nousee valtava vitutus ja ihmetyttää miten ihmiset voi olla näin tyhmiä. Miksi alistutaan muiden tahtoon sanomatta mitään vastaan. Miksi kaikkia pitäisi miellyttää? Itse jos havaitsen edes jotain tämän tapaista niin en jää vierestä katsomaan.

 6. Jos todella nykyisin Ruotsissa jonkun ajatusrikoksen, “rasismin”, takia poistetaan linja-autosta, niin ei ole kyllä hyvin asiat siinä yhteiskunnassa.

Comments are closed.