Koti Aktivismiraportit Pidetään Heinola valkoisena

Pidetään Heinola valkoisena

3

Heinola080220144

Lauantaina 8.2. Suomen Vastarintaliikkeen aktivistit nostivat liikkeen liput pystyyn Heinolan torin kulmalla. Aktivistit jakoivat lentolehtisiä, joissa otettiin kantaa heinolalaisten poliitikkojen järjettömiin ratkaisuehdotuksiin korvata puutetta väkiluvussa ottamalla kaupunkiin pari bussilastillista pakolaisia.

Heinola080220143

Lumisesta nollakelistä huolimatta lentolehtiset päätyivät nopeasti paikallisten ihmisten haltuun, ja aiheesta kuultiinkin useita hyviä kannanottoja. Vaikka muutama päihtynyt soraääni keskustelua värittikin, ymmärsivät heinolalaiset hyvin, miksi aktivistit olivat torille saapuneet. Keskusteluissa palautetta saivat niin poliitikot kuin urautuneet, lasten saantia kammoksuvat valkoiset nuoret aikuisetkin.

Heinola080220145

Nopeasti paikalle saapui myös paikallislehti Itä-Hämeen edustaja. Epäkohteliaan ylimielisesti aktivisteja lähestynyt toimittaja ei luonnollisesti saanut kommentteja, vaan hän joutui tyytymään yhteen kuvaan ja kasaamaan juttunsa lentolehtisen, Internetin ja arvailujen perusteella.

Heinola080220141

Median “iskuksi” ja “mielenilmaukseksi” kutsuma, katuaktivisminakin tunnettu tapahtuma sujui siis kaikin puolin mallikkaasti. Jos sinunkin kaupunkisi päättäjät kaipaavat kadulta kuuluvaa vastalausetta, ota yhteyttä: vastarinta[at]vastarinta.com

Pidetään Heinola valkoisena!

3 KOMMENTIT

  1. Komeasti on vuosi lähtenyt käyntiin hyvin suunnatuilla katutapahtumilla! Pisteet paikallislehdille, että referoivat flyerin sanoman melkein sanasta sanaan, heh heh!

  2. Median ja journalistien ylimielisyys vielä kostautuu. Omalla korruptoidulla puolueellisuudellaan media ampuu itseään jalkaan. Kansalle on kyllä totuus selviävä!

Comments are closed.