Koti Uutisia Pentagon vähentää apuaan Syyrian kapinallisille

Pentagon vähentää apuaan Syyrian kapinallisille

1

UK_asemiehia_syyriassa

Pentagon aikoo pienentää ohjelmaansa aseistaa ja kouluttaa Syyrian kapinallisia nöyryyttävien takaiskujen jälkeen, USA:n viranomaiset kertoivat perjantaina. Pentagon aikoo keskittää vastaisuudessa apunsa olemassa oleville Isis-vastaisille kapinallisjoukoille sen sijaan, että yritettäisiin jatkaa USA:n johtamien joukkojen luomista tyhjästä.

USA:n aseistamat kapinalliset ovat kärsineet ongelmista alusta asti mukaan lukien taistelut muiden kapinallisten kanssa, minkä lisäksi eräs amerikkalaisten kouluttama yksikkö luovutti varusteensa al-Qaidalle. Viime viikolla Obama myönsi, että aseistus ja koulutusoperaatio ei ole “sujunut niin kuin piti”.

Pentagonin ohjelma on erillinen CIA:n operaatioista auttaa kapinallisryhmiä. Vielä ei ole varmaa, miten linjanmuutos vaikuttaa CIA:n toimintaan alueella.

Lähde: The Washington Post

1 KOMMENTTI

  1. USA ymmärtää, että koulutukseen menneet rahat eivät tuota enää mitään hyötyä NWO:lle kun nyt venäläiset käyttävät oikeita työkaluja allahuakbareja vastaan.

    USAn/Israelin kätyrit ulvovat odottaen vuoroaan päästä taivaaseen huurien luokse: https://www.youtube.com/watch?v=t69eqVfMYDk

Comments are closed.