Koti Uutisia Pakolaisleirissä iso mellakka Saksassa

Pakolaisleirissä iso mellakka Saksassa

3

UK_Unkari_mellakka

Sunnuntaina saksalaisessa Kasselin kaupungissa loukkaantui yhteensä 14 ihmistä pakolaisten välisissä väkivaltaisuuksissa. Loukkaantuneiden joukossa on myös poliiseja.

Tappelut alkoivat, kun kahdelle pakolaiselle tuli riitaa keskenään lounasaikaan. Pian tappelussa oli mukana albanialaisista ja pakistanilaisista koostuvat suuret pakolaisryhmät. Myöhemmin pakolaiset ottivat vielä uusinnan, kun 70:n ja 300 pakolaisen ryhmät kävivät toistensa kimppuun.

Elokuussa saksalaisessa vastaanottokeskuksessa mellakoitiin, koska siellä ilmeni epäily, että joku olisi repinyt Koraanin.

Monet ovat varoitelleet, että siirtolaiset tuovat mukanaan lähtömaidensa konflikteja Eurooppaan. Alla olevalla videolla turkkilaiset ja kurdit ottavat yhteen Saksassa syyskuun alussa:

 

 

Myös Suomessa on jo ehditty nähdä joukkotappelua ja mellakointia pakolaiskeskuksissa. Elokuussa albanialaiset mellakoivat Joutsenon vastaanottokeskuksessa. Joukkotappeluita on ollut myös ainakin Oulussa ja Harjavallassa. Viime viikonloppuna “turvapaikanhakijat” riehuivat puolestaan Turun poliisiasemalla.

 

Lähteet: Iltalehti, Verkkouutiset

Aiheeseen liittyen:

Turvapaikanhakijat tappelivat keskenään Harjavallan vastaanottokeskuksessa
Joukkotappelu Oulun vastaanottokeskuksessa
Video: afrikkalaiset tuhoavat Etelä-Italiaa

3 KOMMENTIT

  1. Uutinen ei milläänlailla yllätä. Mitä muuta näiltä voi odottaa.
    Leiriin pitäisi heittää muutama revitty koraani ja paljon erillaisia lyömäaseita niin nämähän hoitaisivat pakolais ongelmaa keskenään omilla etnisillä puhdistuksilla.

Comments are closed.