Koti Uutisia MV-lehden Janitskin pyrkii presidenttiehdokkaaksi

MV-lehden Janitskin pyrkii presidenttiehdokkaaksi

3

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin aikoo ryhtyä presidentinvaaliehdokkaaksi vuoden 2018 vaaleissa. Janitskinia voidaan hyvällä syyllä sanoa todelliseksi protestiehdokkaaksi, sillä hänen luotsaamansa MV-lehti on Suomen suosituin vaihtoehtomedia.

Janitskinin kimpussa ovat jo pidemmän aikaa olleet viranomaiset, valtamedia ja monikulttuurisuuden kannattajat. Poliisikin on nolannut itsensä useampaan otteeseen, kun se on yrittänyt sulkea MV-lehteä ja saada päätoimittajaa tuomiolle mielipiderikoksista.

Monet maahanmuuttovastaiset toimijat ovat asettuneet tukemaan Janitskinin kampanjaa, sillä hänen ehdokkuutensa olisi nykyisen järjestelmän kannalta todella kiusallinen. Ehdokkuuden varmistumiseen tarvitaan 20 000 kannattajakorttia.

Mikäli haluat auttaa Janitskinin kannatusyhdistystä saamaan kasaan ehdokkuuteen tarvittavat kannattajakortit, vieraile MV-lehden sivuilla tutustuaksesi ohjeisiin: http://mvlehti.net/2017/01/08/jansson-ilja-janitskin-presidenttiehdokkaaksi-tukekaa-heti/

3 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti tämä onnistuu! Olisi aikamoinen keskisormen näyttö eliitille. 😉

  2. Upeeta.

    Upeeta on myös tämä Vastarintaliikkeen ja SuomiEnsin liikkeen tuki !

  3. Kannattajakortti on postimerkkiä vaille valmiina lähtöön, hoituu ruokatauolla… Iljan kampanjalogo on kerrassaan siisti!

Comments are closed.