Koti Uutisia Mustalle jalkapalloilijalle syytteet rasismista rasisminvastaisen kuvan takia

Mustalle jalkapalloilijalle syytteet rasismista rasisminvastaisen kuvan takia

7

Liverpool FC:n tähtipelaaja Mario Balotelli on joutunut Englannin jalkapalloliiton valvovan silmän alle varsin oudosta syystä: hän lisäsi Instagramiin rasisminvastaisen kuvan. Nyt liitto tutkii, onko hän syyllistynyt kuvan takia rasistiseen käytökseen.

Itsekin “Super-Marioksi” kutsutun Balotellin lisäämässä kuvassa on videopelihahmo Super Mario sekä teksti: “Älä ole rasisti. Ole kuten Mario. Hän on italialainen putkimies, jonka japanilaiset ovat luoneet, joka puhuu englantia ja joka näyttää aivan meksikolaiselta.” Teksti jatkuu vielä kuvan alareunassa: “Ja joka hyppää kuin musta mies ja kerää kolikoita kuin juutalainen.” Balotelli poisti kuvan ja totesi kuvan lisäämisen olleen “epäonnekas hetki”.

Sen lisäksi, että Balotelli on itse musta, hän kertoo olevansa myös juutalainen. Hän on omaksunut kasvatusäitinsä, italianjuutalaisen Silvia Balotellin, uskonnon.

Kuvakaappaus Balotellin Instagram-tilistä:

UK_Balotelli_Instagram

Lähteet: WhiterResister.com, Daily Mail

7 KOMMENTIT

  1. Nooh, kyllähän tuon tuon ymmärtää, sillä viimeisessä lauseessa tuodaan julki rotujen eroavaisuutta atleettisella tasolla, ja antisemitismiä “haukkumalla” juutalaisia kapitalisteiksi.

  2. Rasismi kilahti omaan nilkkaan. Äiti juutalainen ja isä neekeri? Megaminority?

    • ..Eihän se huippupelaaja olekaan, mutta uutisessa mainittiinkin, että on FC Liverpoolin tähtipelaaja 🙂

      • Tähti siksi että on jatkuvasti uutissa. Ekös se näin nykyään määritellä että ei se mitä teet urheulukentällä vaan se mitä teet SoMessa 😀

  3. Hi there, My Dad’s family and my Mom’s Mom were Originally from Sweden…You are Swedes…Not Africans or Middle Easterners, they have home country’s….Sweden is your HOME Country. All of the EU, USA, Canada, Australia, New Zeiland, are being flooded with immigrants….this is not by chance. This is a Israel, China, India, and Russia communist “forced” revolution Karl Marx style. Human History is not racist. the Proto-Europeans developed their culture with other “white” proto-Europeans…..Africans did the Same, Indians did the same, Asians did the same. Now our tribes homelands are all being flooded and changed….so we must stand together. As one tribe. We must remind people we are not racists but the people taking over each of OUR nations at the same time are racists. PS—Your new Prime Minister is a closet JEW……….

    Tate Matson

Comments are closed.