Koti Uutisia Rikos Musta lastenhoitaja tuomittiin 70 vuodeksi vankilaan valkoisen vauvan murhasta

Musta lastenhoitaja tuomittiin 70 vuodeksi vankilaan valkoisen vauvan murhasta

7
Reese Bowman ja tämän murhaaja Leah Walden.

Musta lastenhoitaja Leah Walden tuomittiin tiistaina 70 vuodeksi vankilaan tämän murhattua toukokuussa 2017 valkoisen vauvan eräässä päiväkodissa Baltimoressa. Walden oli juuri tullut takaisin lounaaltaan ja turhautui, koska kyseinen vauva, Reese Bowman, ei nukkunut.

Walden alkoi lyödä vauvaa ja painaa häntä syvemmälle pinnasängyn pohjalle. Lopulta Walden tukehdutti vauvan peittojen alle. Todistemateriaalina käytetyltä valvontakameran videolta näkyy, kuinka vauva huutaa ja potkii paniikissa ennen kuin Walden riistää häneltä hengen. Video vaikutti tuomari Althea Handyyn niin paljon, että hän alkoi itkeä sitä katsoessaan.

Murhatun Bowmanin isoveli oli hoidossa samassa päiväkodissa muttei kuitenkaan samassa kerroksessa. Syyttäjä Anne Colt Leitessin mukaan Walden oli aiemmin sanonut kollegalleen olevansa kyllästynyt “rääpäleeseen”, kuten hän vauvaa kutsui, ja haluavansa lyödä häntä kasvoihin.

Bowmanin vanhemmat eivät ole Waldenin teon jälkeen halunneet jäädä ylipäätään koko kaupunkiin, ja he ovatkin myyneet pois kotinsa ja irtisanoutuneet töistään.

Lähteet: Nordfront, Daily Mail

7 KOMMENTIT

 1. Valkoinen poliisi ampuu päälle käyvän 200 kiloisen yön timon. Afrikan lahjat lähtevät kadulle ja laittavat puoli kaupunkia paskaksi. Mellakat leviävät pian koko maahan.

  Musta lastenhoitaja tappaa valkoisen vauvan. Vanhemmat muuttavat pois kaupungista.

  Roduissa on eroja.

 2. Laittaisitteko lapsenne päiväkotiin, jossa koko henkilökunta ei ole valkoinen?
  (syyttäjät – tämä oli vain kysymys, mutta vastatkaa siihen mielessänne itsekin…)

 3. Mikään tuomio ei ole tarpeeksi ankara pienen, avuttoman ihmisenalun murhaajalle.

  • Anteeksi offtopic, mutta mikä on Vastarintaliikkeen kanta aborttiin? Olen aloittamassa liikkeeseen tutustumisen. Joka tapauksessa kaikki tuki Reesen vanhemmille!

   • esitän vain minun oma mielipiteeni, siis en vastaa PVLn kannasta.
    Kansallissosialismi pyrkii luonnollisuuteet ja terveisiin asioihin, ja myös siihen, että yhteisön etu on yksilön edun edellä. Abortti on poikkeava ratkaisu ikvään tilanteeseen joten jokaisessa yksittäisessä tapauksessa on tehtävä päätös näistä näkökulmista. Nainen itse ei voi päättää yksin toisen henkilön kohtalosta vaikka se toinen henkilö kasvaa ko. naisen elimistössä; yhteikunnan on suojeltava tulevan ihmisen elämä – silloin kun se on suojelemisen arvoinen ja puuttuva tilanteisiin, jossa älyttömyyden takia ihmiset aiheuttavat ylimääräisiä kärsimyksiä ja kuolema.

    Esimerkiksi:
    Raiskauksen seurauksena oleva raskaus: on äidin päätöksen mukaan saa tehdä abortti; raiskaajalle teloitus tai kovaan pakkotyöhön pitkäksi ajaksi.

    Defektiivinen sikiö: abortti on pakollinen, koska mitään muuta kuin kärsimys ja kuolema ei ole tulossa. Miten nopeampi se hoidetaan siten vähemmän kärsimystä. Sairaiden lasten määrätietoinen tuottaminen on rikos, ja pahojen perintösairauksien kantajat on steriloitava. Tietenkin, ko. henkilöiden maastamuutto on oltava sallittu, jos järjen ääni ei mene perille.

    Nainen, jolla on “alhainen sosiaalinen vastuu” toisin sanoen horo: abortti on suositeltava, törkeässä tapauksessa pakollinen, toisella kerralla – sterilointi. Mitään muuta kuin kärsimykset lapsilleen sellaiset älyvapaat äidit eivät tuota.

    Toisaalta, kansallissosialistinen valtio tekee kaikensa, jotta tukea terveiden naisten terveet lapset kasvaisivat ja voisivat hyvin. Fyysisesti ja henkisesti terveet lapset on ensisijainen tavoite – kaikki mikä estää tätä ihannetta on poistettava äitiyden tieltä. Ihanne on tämä:
    https://www.historyonthenet.com/wp-content/uploads/2014/07/mutterundkind.jpg

    Defektiivinenkin voi olla kansakunnan osa ja patriootti, mutta hänen on ymmärrettävä yhteisen edun ensisijaisuuden. Lue artikkeli “Eugeniikka vai kuolema”.

    • Kaikki valtiot jotka sallivat aborttien (käytännössä murhien) tekemisen, tekevät suuren virheen. Aborttien salliminen on osa kulttuurimarxistista mädätystä mutta monet “normaalitkin” ihmiset puolustavat sitä, koska sen kieltämisen seurakset vaikuttaisivat liaaksi heidän omaan elämäänsä.

     Abortti on keino jolla ihmiset pyrkivät pakenmaan avioliiton ulkopuolisen seksin seurauksia. Harvat polttavat ei-toivotut lapsensa altarilla tänä päivänä jollekin moolokille uhraten. Abortit ovat suurelta osin on korvanneet tälläiset rituaalit.

     Yksi syy miksi aborttia eivät edes kaikki ns kansallismielisetkään halua kieltää, on todellisuudessa juuri se että halutaan itse elää sellaista elämää, jossa maataan joka viiikko eri henkilön kanssa, sen sijaan että mentäisiin jonkun kanssa naimisiin ja oltaisiin loppuelämä yhdessä.

     Islannissakin on nähty jo mihin nämä feministien lobbaamat “vapaa seksuaalisuus ja vapaat abortit” johtavat: siihen että lähes kaikki lapset syntyvät avioliiton ulkopuolella, sekä siihen että näissä ns moderneissa ja liberaaleissa “perheissä” kasvaneista lapsista tulee aikuisena todennäköisesti, vielä pahempia mädättäjiä kuin vanhemmistaan.

     Documentary – Iceland, A Nation of Bastards (full movie 2017)
     https://www.youtube.com/watch?v=poxDTsSfGPg

Comments are closed.