Koti Uutisia Kotimaa Murha.info: kooste Oulun seksuaalirikosvyyhdistä

Murha.info: kooste Oulun seksuaalirikosvyyhdistä

18
Rikosaiheisen keskustelufoorumi Murha.infon ylläpito on julkaissut kattavan koosteartikkelin Oulun maahanmuuttajayhteisössä selvinneestä pedofiiliskandaalista. Artikkelissa käydään läpi se, mitä asiasta on ollut tähän mennessä julkisessa tiedossa.

Siinä myös käsitellään Vuolle Setlementin ja niin sanotun ESIKOTO -hankkeen roolia kaupungin ikävässä kehityksessä:

Vuolle Setlementti on myös kuskannut aikuisia turvapaikanhakijamiehiä tutustumaan päiväkoteihin, toiveena, että joku 4-vuotias saisi heistä ystävän. Linnainmaalla olevan Päiväkoti Touhulan johtaja Nina Salmi ei ainakaan tähän mennessä ole kertonut mitä 4-vuotias tyttö tekee 30-vuotiaalla miesystävällä, jonka oikeaa nimeä ei todennäköisesti tiedetä ja jonka tausta on tuntematon ja jonka kulttuuritausta on kaikkea muuta kuin tasa-arvoinen.

Artikkelin voi lukea kokonaisuudessaan osoitteessa: https://www.murha.info/?p=2117

18 KOMMENTIT

 1. Tuolla foorumilla ei tajuta vittuakaan ketkä kaiken takana ovat! Heille holokausti on totta ja juutalaisilla ei ole maahantunkeutujien tuonnissa mitään osaa 🙂 🙂

  • Ei se mikään poliittinen tai kansallismielinen foorumi kait olekaan. Itsellä tulee mielenkiinnosta silloin tällöin lueskeltua juttuja siellä.

  • Suvakkeja ja kehitysvammaisia sherlockholmseja tuolla näyttää kirjoittelevan forumin puolella, mutta täytyypä nyt lukaista tuo linkin artikkeli…

   “Holokausti” on totta monille tälläkin sivustolla. Sitä saa uskoa ihin mihin lystää. Itselle on tietoa sen verran siunaantunut vuosien kuluessa, että em. tapahtumaan en usko.

   MV-lehti uskoo että tämän iPhone-“pakolais”-kriisin takana ovat media ja “päättäjämme”. MV-lehti on tosin varovasti folio-osastollaan jo kirjoitellut kulttuurimarxismista…

   SKE ja MdW vaativat pankkikartellien murskaamista ja YLE-syövän lakkauttamista. Mitenkäs täällä… Meneekö ääni SKE:lle? Voisivat kyllä suoraan mainita kantansa Israeliin, sionismiin ja talmudismiin. Anskattoo.

   Toivottavasti Suomessa on vielä (maalais)järkeä ja eivät vanhemmat päästä lapsiaan tuollaisiin pedofiili-kultin lapsimarkkioihin. Vanhemmistahan se on viime kädessä kiinni, mihin lapset kasvatetaan uskomaan ja mille heidät altistetaan. Ja toivottavasti nämä mediapellet, “päättäjät”, hyysärit, mielenmyrkyttäjät, vassarit, suvakit, sateenkaarisyöpäläiset ynnä muu saasta saavat vielä ansionsa mukaan.

   Ovatko valemediat kirjoitelleet tästä kuinka paljon? Sen verran tutkailin asiaa että Belgian hallituksen hajoaminen sivuutettiin aika hyvin: mainittiin vain että nationalistien SYYTÄ oli sekin.

 2. Tuo Lesta-Landian juttu oli ihan mielenkiintoinen. Sopupelin pyhäkössä tapahtuu.

  Kiertää muuten huhuja että se 10 vuotias hyväksikäytön uhri olisi kuollut. Tietääkö joku enemmän??

  Siksikö poliisi pelkää kansaa ja siksikö tilasi panssariajoneuvoja?

  • 2 400 000 markkaa hintaa per kiesi. Ei niillä varmaan pedofiileja aleta metsästämään ainakaan.

 3. Lapsilisiä leikataan, bensa kallistuu, opintuen ehtoja kiristetään, työttömyysturva muuttuu vastikkeelliseksi, jotta hallitus voi hoitaa rakasta panostustaan turvapaikanhakijoihin.
  Valtioneuvoston tiedote 6.4.2016 vuosien 2017–2020 julkisen talouden suunnitelmasta purkaa kannustinloukkuja niin, että työttömät pistetään aktiiviseksi työttömyysetujen saamiseksi.
  Työttömyysturvan vastikkeellisuus voimistuu, työttömien työn vastaanottovelvollisuus tiukkenee.

  Hallitus on päättänyt säästää opintotuesta kiristämällä opintotuen ehtoja. Korkeakouluopintoihin tarkoitettu tukiaika myös lyhenee.

  “Turvapaikanhakijoista” johtuvat menot ovat noin 700 miljoonaa euroa: 70 000 euroa vuodessa per kuraturpa eli 5833,30 euroa/kk.

 4. Ennen ainakin Rovaniemeltä, Kemijärveltä ja Kemistä löytyi oikeita miehiä. Löytyisikö Oulun korkeudelta vuonna 2018? Toki suomalainenkin raiskaa lapsia välillä, mutta Lähi-idän ihme ja Afrikan monitaituri tekee sen toistakymmentä kertaa useammin. Harva noista paskapärstistä lukea osaa, mutta jos osaisivat, niin kyllähän se koraani pedo-Mohamedeineen olisi täysin näiden kepposten tukena! Harvoin tosin suomalainen raiskailee keskellä Mogadishun, Kabulin tai Bagdadin katuja — heidän täydellä elatuksellaan kaiken päälle, tuli tässä vain mieleeni…

  Poliisi on nyt sitä mieltä että “rasismille” ja vihapuheelle eli totuudelle ei ole nytkään sijaa. Nk. “omankäden oikeutta” ei saa missään nimessä myöskään edes harkita. Eihän tässä ole enää muuta jäljellä kuin se oman käden oikeus! Mitään oikeutta kun ei valtiolta enää kansalaisilleen tipu!

 5. Karua tekstiä Oulusta. Kunpa joku esittelisi hieman keittiöveitsiä meidän pääministerille.

 6. Kun katsoo näitä raiskaustilastoja, niin miettikääpä kuinka monella maahantungetulla iPhone-“pakolaisella” on jo pikapikaa annettu Suomen kansalaisuus eli lapsenraiskaus on ihan tavallinen tsuhnan tekemä.

 7. Hyvä teksti tuo on. Kannattaa lukea, jos ei nyt moneen kertaan jo ole aiheeseen läpikotaisin tutustunut. Mutta on kyllä sitten melkoisen karmivaa luettavaa. Ja nuo Kaarina Hazardin ja Tuomas Enbusken kaltaiset kasaarisaastat pitää jokaisen jättää täysin omaan arvoonsa. Siellä kun ruskea turpa aukeaa, niin ulos tulee aina ja vain pelkästään paskaa. Ei koskaan mitään muuta. Ovat palkattuja vastarannan kiiskiä, joiden työtä on olla eri mieltä joka asiasta ja sitten kirjoitella niistä joissakin helsinkiläisten lukemissa paskalehdissä. Sitten kun (toivottavasti ei!) Suomessa on 1 000 000 hiekka-apinaa ja somalia, niin nämä alkavat kirjoitella kolumeneissaan että nyt niitä on liikaa…

 8. Homma menee jo “lolitalentojen” tasolle, mutta samaan “kirkkokuntaahan” nämä Oulunkin parittajat kuuluvatkin.

 9. Kansa voidaan pitää noilla aisoissa, mutta jotenkin en usko suomalaisten mitään tekevän, vaikka vähän lapsia raiskaillaan siellä täällä. Ranskassa tarvitsivat jo panssaritankkeja väkijoukkojen hallintaan. Onhan meillä SVL ja muitakin ryhmiä, mutta sitä radikaalia aktivismia ei etsimälläkään tästä maasta löydy, vaikka Vastarinta jo melko avoimesti ja suoraan jo kirjoituksessaan kehoitti ihmisiä toimimaan l. suorittamaan ns. “omankäden oikeutta” — kuten muuallakin Euroopassa on ollut perinteisesti tapana. Jotenkin ei vain enää suomalaisilta irtoa. En tiedä, olisikohan vesijohtovedessä jotakin? Tai sitten olemme vain yksinkertaisesti Europpan paskin maa.

  Mohamettilaisia lapsenraiskaajia 2 400 000 markkaa maksavilla kulkupeleillä tuskin lähdetään hakemaan talteen ja potkimaan helvettiin maastamme. ISIS-kytköksiä omaavilla terroristeilla voi olla panssarinpuhkomiseen tarvittavia ammuksia käytettävissään, joten suomalaista vihaavaan poliisiin on parempia keskittyä meihin valkoisiin heteroihin, joiden veroilla koko sirkus pyörii ja loiset elävät — niin importoidut kuin kotoperäisetkin.

  Vihapuhe- eli totuuspoliisi ei tarvine moisia tankkeja tiedon valtaväylällä ajellessaan eli internetissä totuutta vaientaessaan. Onhan se paljon helpompaa ja mukavampaa vaania ja saalistaa sananvapauttaan käyttäviä veronmaksajia, jotka poliisinkin palkat maksavat, kuin jahdata todellisia rikollisia, jotka hallaa tälle maalle aiheuttavat.

  Juutalainen raha oikein löyhkää täällä, mutta suurin osa ei sitä tajua tai ei ole vain yksinkertaisesti siitä ja sen tuhoavista vaikutuksista kiinnostunut. Loput pelkäävät “maineensa menemistä” Facebook- ja työkavereidensa silmissä.

 10. https://www.bestgore.com/police-brutality/gilets-jaunes-protester-lose-hand-explosion-bordeaux-france/ ← Onkohan tuo ihan aito? Eikä enää tiedä noista (((valemedian))) uutisoinneista tai uutisoimatta jättämisistä, kun ei ole tullut seurattua enää vuosikausiin. Toivottavasti suomalaiset ymmärtävät lopettaa juutalaisten paskalehtien ja nettisivujen lukemisen. Ei ostoja eikä klikkauksia → ei rahaa jutikalle. Jos haluatte referenssiksi vaikka linkittää jonkun jutun tai tsekata mitä ne kirjoittelevat, niin käyttäkää → https://unv.is/

  Kuka oikeasti viitsii lukea IS:n juttuja harvinaisimmista lottonumeroista? Itse tuli saatua joskus kauan sitten 10 pitkän matikan tilasto- ja todennäköisyysmatematiikasta ja luettua ainetta vielä pidemmällekin, joten tiedän jokaisen numeron olevan aivan tasan yhtä todennäköisen.

  Myös idioottimaista jenkki-bullshit-soopaa, smalltalkia ynnä kaikkea epäsuomalaista idiomien sekä muun typeryyden muodossa yritetään tuputtaa meille: sote, valinnanvapaus jne. Tuo helvetin sotekin on vain jotakin, jolla suomalaisen mielenkiinto pidetään poissa tärkeistä asioista, kuten sionismin ja talmudismin vaarallisuudesta! Toivottavasti Suomi pysyy suomalaisena, hiljaisena kulttuurina eikä anna periksi (((amerikkalais)))-hapatukselle. Helsinki tuntuu jo olevan pullollaan lispaavia, sössöttäviä ja vinkuvia hinttejä, jotka kovaan ääneen naispuolisten ystäviensä kera kiekuvat, kun ei munaa saa kumpikaan. Onkos se ihme! Kyllä hintti-Haavisto helposti kerää yli puoli miljoonaa ääntä pääkaupunkiseudulta.

  Ranskasta positiivisia uutisia lienevät ne, että on väitetty jopa oikeisto/vasemmistorajojen antaneen periksi noissa mielenosoituksissa eli siellä ollaan yhdessä (((vihollista))) vastaan. Belgian hallituksen kaatuminen oli iso juttu, mutta ei tietenkään ihan täytenä yllätyksenä tullut, vaikka kyllä pommi oli kuten sanoin. Belgiahan oli tuossa taannoin _hyvin_ pitkään ilman hallitusta. Siellä on perinteet jalkopallo-“huliganismille” ja muulle nationalistiselle toiminnalle, joten siellä osataan yksinkertaisesti laittaa kampoihin. Suomessa ei samaa tulla näkemään.

  Mitä luulette, sahaavatko suvakit jo oman jalkansa poikki pian tukiessaan “pedoseksuualeja” ynnä kaikenmaailman sairaita sodomiitteja? Ovathan he enää pelkkä vitsi itsestään. He ovat häpäisseet ja nollanneet itsensä niin taidokkaasti, että välillä luulee tuon olevan jotakin oikealta ohjattua propagandateatteria! Näissä Turkki/Afganistan/Iran/Irak-suunnasta tulleissa värisevissä moniosaajissa vasemmistolaiset kumipäät ovat iskeneet kätevästi kuraturvan ja pedarin yhdessä paketissa itselleen paapottavaksi!

 11. Missä Suomen suurmielenosoitus? Eikö SKE, MdW ja kumppanit voisi yrittää masinoida jotakin?

Comments are closed.