Koti Uutisia Sionismi Monikulttuurisuus puri sionisteja Ruotsissa jalkaan

Monikulttuurisuus puri sionisteja Ruotsissa jalkaan

8

Ruotsissa oikeus on päättänyt jättää karkottamasta palestiinalaisen miehen, joka aloitti polttopullohyökkäyksen Göteborgissa sijaitsevaa synagogaa vastaan. Päätös on saanut maassa asuvat juutalaiset ja muut sionistiset ryhmät vihastumaan.

Mies tuomittiin käräjäoikeudessa kahden vuoden vankeuteen ja maasta karkotettavaksi. Hän valitti asiasta hovioikeuteen, joka päätti ylläpitää vankeustuomion mutta ei karkotusta. Tuomiossaan oikeus kertoi, ettei miestä voi karkottaa takaisin Palestiinaan, koska Israelilla “saattaa olla intressejä asiassa” ja koska Ruotsi “ei täten voi taata, että miehen ihmisoikeuksia kunnioitettaisiin” Lähi-idässä.

Päätös sai roistovaltio Israelin lähettiläät maassa raivostumaan. He kommentoivat tuomiota sanomalla, että tuomio on politisoitunut. He lähettävät viestin siitä, että antisemiittinen väkivalta on hyväksytty tapa ilmaista poliittista kritiikkiä.

Lähde: RT

8 KOMMENTIT

  1. No voi, kyllä nyt käy sionisteja sääliksi. Omat koirat puri… 😀

  2. Barbara Spectret kaltaiset parasiitit saavat Ruotsissa kyllä vaatia ihan mitä vaan, nauttikoot siitä monikulttuurisuudesta vielä kun voi, kyllä se jutkujenkin aika tulee lähteä.

  3. Teeskentelevät vain raivoa, mutta tosiasiassa mainostavat itseään ja ovat tyytyväisiä Ruotsin menoon. Tiedä häntä, vaikka iskun tekijä oli poliisn ja ties kenen asialla, jotta pykäliä voitaisin juuri näissä asioissa kiristää ja hoitaa oheisvahinkoja, joita tämä politiikka tietenkin siionisteille totta kai aiheuttaa. Se tiedettiin ja varmasti siedetään. Pannaan Rutsi vielä panostamaan, jotta tämäntapaisia juttuja ei juuri enää käy

Comments are closed.