Koti Uutisia Mikkelin kaupunki syrjii suomalaislapsia konserttilipuissa

Mikkelin kaupunki syrjii suomalaislapsia konserttilipuissa

4

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut on lupautunut maksamaan maahanmuuttajataustaisille lapsille sisäänpääsyliput jäähallissa järjestettävään konserttiin. Länsi-Savon mukaan Mikkelissä on esikouluissa tai alakouluissa yhteensä 145 maahanmuuttajataustaista lasta.

Sama konserttilippu, jonka maahanmuuttajalapsi saa ilmaiseksi, maksaa suomalaiselle lapselle 23 euroa. Kaupunki perustelee suomalaislasten asettamista eriarvoiseen asemaan “maahanmuuttajalasten kotouttamisella kulttuurin keinoin”.

On epäselvää, minkä vuoksi Mikkelin kaupunki kokee tärkeäksi tarjota ilmaista viihdettä mieluummin ei-suomalaisille kuin esimerkiksi vähävaraisille suomalaislapsille ja heidän perheilleen.

 

Aiheesta muualla:

http://lansi-savo.fi/Uutiset/12811783.html

Palautetta aiheesta voi lähettää Mikkelin kaupungin kultturipalveluille:

http://www.mikkeli.fi/fi/sisalto/02_palvelut/04_kulttuuri_nuoret_liikunta_ja_vapaa-aika/05_kulttuuri/

 

4 KOMMENTIT

  1. Alla olevassa tarrassa on palautetta kerrakseen. Kopioi-liitä, ja se on siinä.

  2. Suomalaisille opetetaan jo lapsesta alkaen, että maahanmuuttajat ovat yhteiskunnan silmissä tärkeämpiä ja arvokkaampia kuin he itse. Yhteiskunnan näkökulmasta on tärkeää opettaa suomalaislapsille alistumista jo pienestä pitäen. Suomalaisillehan on varattu kaikessa vain maksajan osa.

  3. Niinpä, ja jos joku maksaisi liput vain suomalaisille nuorille, rasismikohu olisi valmis. Suomalaisia saa sortaa, ja tilanne vain pahenee.

  4. Ehkä tämä on juoni mamujen vapaaehtoiseen maastamuuttoon Robinin musiikin vaikutuksella?

Comments are closed.