Koti Uutisia Kotimaa Mies varasti rahaa kerjäläiseltä Korsossa

Mies varasti rahaa kerjäläiseltä Korsossa

8

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan noin 40-vuotias mies kävi lyöden ja potkien kerjäävän naisen kimppuun Vantaan Korsossa ja vei hänen kerjäämänsä rahat. Poliisi sai tiedon tapahtuneesta, kun sivullinen soitti hätäkeskukseen. Soittajan mukaan uhri oli kerjännyt rahaa Korson K-Supermarketin edustalla, kun mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. 

Poliisin mukaan nainen selviytyi tapahtuneesta ilman vakavia vammoja ja poistui itse paikalta ennen poliisin saapumista. Tekijä pakeni paikalta junalla. Hänet otettiin myöhemmin kiinni Helsingin rautatieasemalla.

Lähde: Helsingin Sanomat

8 KOMMENTIT

  1. Liimanhaistelija postik of funland sivustolta, ilmeisesti erikeepperi oli loppunut.

  2. Onhan noi sinällään vituttavia järjestäyneen rikollisuuden työkaluja, mutta ei niitä olisi täällä ilman EU:n viisumivapautta ja avoimia rajoja. Niiltä kannattaa potkia kupit nurin ja jos käyvät iholle niin työntää pois. Mafiapomoille täytyy noiden kautta lähettää viesti että parempi lähteä vittuun täältä, kun varasteleehan noikin kaupoista tavaroita.

  3. No eiköhän paikalliset juoppojen ole jostain ehdoin tahdoin vaan kaivettava rahaa alkoholiin

  4. Tottapa mies oli vieä köyhempi kuin kerjääjä, jolla on heittämällä enemmän oikeuksia Suomessa kuin suomalaisilla itsellään. Tosin tämä ei koske sitä kaikkea negatiivisia “oikeuksia” eli oikeutta tulla pidätetyksi Helsingissä kävelemällä keskellä Rautatientoria kauniina kesäiltana syystä siitä, että olet omassa syntymämaassasi ja sen multaa 3-vuotiaana syöneenä täydellinen turvallisuusriski kokoomuksen sisäministeriölle ja punavuoren kyöpelivuoren sinisaarille eli polpolle.

Comments are closed.