Koti Uutisia Kotimaa Markku Fredman huolissaan kielletyn United Brotherhoodin jäsenten oikeusturvasta

Markku Fredman huolissaan kielletyn United Brotherhoodin jäsenten oikeusturvasta

9
Markku Fredman.

Asianajaja Markku Fredman osoittaa huolensa toimintakieltoon asetetun United Brotherhoodin ja sen alajärjestön Bad Unionin jäsenten oikeusturvasta Twitterissä. Fredman kummastelee, että kieltokanteessa oli vain yksi vastaaja, mutta sillä painostetaan kaikkia järjestöön kuuluneita liivimiehiä, joista suurin osa on poliisin julkisuuteen kertoman mukaan vankilassa.

”Asiaan liittyy se mielenkintoinen piirre, että päätös yhdistyksen toiminnan väliaikaisesta kieltämisestä kriminalisoi tietyn toiminnan. Jutussa kuitenkin vain yksi vastaajana oleva henkilö. Miten tieto kriminalisoinnista levitetään tahoille, jotka ovat nyt syytteen vaarassa?”, Fredman kummastelee Twitterissään. Hänen mukaansa järjestön kieltoon liittyy siis juridisia väärinkäytöksiä valtion puolelta, jotka vaarantavat nyt kiellettyihin järjestöihin kuuluneiden ihmisten oikeusturvan.

Fredman ei kuitenkaan aina ole ollut huolissaan ihmisten oikeusturvasta. Demlan entinen puheenjohtaja ja Pakolaisneuvonta ry:n perustajana tunnettu Fredman toimii nimittäin Poliisihallituksen asianajajana Vastarintaliikettä vastaan nostetussa kieltokanteessa. Kumileimasimena tunnetun Suomen ”oikeuslaitoksen” antaessa päätöksensä liikkeen kiellosta, ei Fredmania vaikuttanut kiinnostavan entisten jäsenten oikeusturva. Sen sijaan hän kirjoitti laskun palveluksistaan, jonka kuittasi kokonaisuudessaan Poliisihallitus ilman, että kukaan ulkopuolinen tietää laskun suuruutta.

Lähde: Twitter

9 KOMMENTIT

 1. Kansalaisia varmasti kiinnostaisi tietää “PVL-kiellon” hintalappu. Mitä maksaa vääränlaisen aatteen kieltäminen Suomessa.

 2. Kuten entinen yhdenvertaisuusvaltuutettu nykyinen sisäasianministeriön kansliapäällikkö Pimiä sanoi että meillä Suomalaisilla on sokea piste kun uskomme että kaikki ovat yhdenvertaisia lain edessä, tosiassa osa meistä on huomattavasti yhdenvertaisempia kuin toiset minkä varmaan Fredman voi vahvistaa.

 3. Fredman on näitä hämärä tyyppejä. Taitaa bisnekset painaa päälle kun on näistä nyt niin huolissaan. PVL on poliittinen ja ideologinen järjestö, UB ei taas näistä kumpaakaan.

  • Eiköhän tuokin juutalainen saa osansa näiden liivipellejen ecstasy-nappien, hašiksen, horkan ja amfetamiinin myynnistä. Suomi on läpimätä, paska maa.

   Kun Suomi tippui puusta, todellakin. Viemäristä mennään alas ja jengillä on kliffaa, hei.

 4. Kulttuurimarxisti ja hinttari Markku Fredman on huolissaan Suomen vaarallisimmista rikollisista, eipä yllätä. United Brotherhood kiellettiin, koska se on Suomen vaarallisin avoimesti järjestäytynyt rikollisjärjestö, joka on syyllistynyt murhiin, huumekauppaan, pahoinpitelyihin, raiskauksiin, kiristyksiinn, talousrikoksiin, ampuma-ase rikoksiin ja niin edelleen.

  Itsenäisyysmielisten kansalaisten, kansallissosialistien ja kansallisradikaalien poliittinen järjestäytyminen on Suomen korruptoituneelle valtaeliitille ja medialle pahin uhkakuva, minkä vuoksi Vastarintaliike kiellettiin. Vastarintaliike kiellettiin sillä se on Suomen tinkimättömin poliittinen oppositioliike, jota kansanpetturihallitus, rahaelitistit ja näiden juoksupojat eli antifa pelkäävät enemmän kuin mitään muuta! Suojelupoliisin mukaan kansallissosialistit ja kansallisradikaalit (“ääriliikkeet”) ovat Suomen valtion sisäiselle turvallisuudelle suurin uhka! Kansanpetturit pelkää, koska kansallissosialismi nousee!
  Kohti Vapautta!
  Vallankumous!
  Eläköön Voitto!

 5. Eihän liivimiehiä lait koske? Sinne vain Siideri-Karin, Buli-Maken ja sen painonnostaja-mannen kanssa tiilenpäitä lukemaan. Cannonball, Bandidos — samanlaisia paskahousuja kaikki.

  Kuinka kauan voi ylipäätään kukaan kelata rakentelevansa taloja ja ostelevansa autoja, ilman että verottajaa alkaa kiinnostaa? Vitun vajaata sakkiahan nuo ovat. Huomaahan sen nyt jokainen.

  • Joo, kyllä taloja voi rakennella ilman näkyviä tuloja, pitää vain olla hyvä-veli verkoston jäsen. Aikoinaan Vantaan ja Espoon kaavoituksesta päättävät elivät ruhtinaallisesti ilman ruhtinaallisia tuloja. Verottajaa kiellettiin tuolloin puuttumasta asiaan, oli kuulemma tutkinta kesken, mitään ei ole tapahtunut ja tuosta on liki 30 vuotta.

   • Joo, Bandidosin tapaus oli aikoinaan jännä. Tapsa oli silloin Suomen johtaja, olisiko vieläkin?

    *Suomen suurin huumejuttu* oli kyseessä. Tehtiin kotietsinnät kerhotiloihin (jotka ovat siellä Helsingissä, tiedätte varmaan missä). Käsiaseita tai amfetamiinia ei löytynyt.

    Syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen. Erittäin kiinnostava keissi mielestäni edelleen. Jokainen tehkööt omat johtopäätöksensä.

Comments are closed.