Koti Uutisia Magneettimedian laaja artikkeli Venäjä-kysymyksestä

Magneettimedian laaja artikkeli Venäjä-kysymyksestä

1

UK_magneettimedia_venaja-artikkeli

Magneettimedia julkaisi viikonloppuna laajan artikkelin Venäjän historiasta, politiikasta ja siitä, kuinka kansallismielisten tulisi suhtautua maamme itänaapuriin.

Artikkelissa todetaan: “Venäjä on polttava poliittinen kysymys, jota kommentoidaan yleensä vain typerillä iskulauseilla puolesta tai vastaan. Suomalaisten yrittäjien sekä Suomen kansakunnan turvallisuuden vuoksi on elintärkeää, että aihetta alettaisiin viimein analysoida viileästi.”

Iskulauseiden sijaan julkaisu tutkii yksityiskohtaisesti Venäjän poliittisen johdon suhteita kansainvälisiin suurpankkeihin, kuten Kansainväliseen valuuttarahastoon (IMF) ja juutalaiseen Goldman Sachsiin. Lisäksi artikkelissa kyseenalaistetaan väite siitä, että Venäjä taistelisi sionismia vastaan Lähi-idässä. Myös kansallismielisten kokema vaino ja juutalaisjärjestöjen voimistuva rooli Venäjällä saavat paljon palstatilaa.

Toisaalta artikkelissa kritisoidaan myös länsimielistä politiikkaa ja muistutetaan, ettei Ukrainan kriisi olisi syntynyt ilman Naton määrätietoista ja provokatiivista laajentamispolitiikkaa. Magneettimedia muistuttaa, että Nato on oman julkilausumansakin mukaan perustettu ajamaan eurooppalaista liittovaltiohanketta ja vastustamaan nationalismia. Siksi Natoa tulisi vastustaa “kategorisesti ja kaikkialla”.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan osoitteessa http://magneettimedia.com/venaja-puolesta-vai-vastaan/.

1 KOMMENTTI

 1. Ymmärrän kyllä, että suomalaisilla on syvä trauma, jota aiheutti juutalaisten perustama ja gruusialaisen johtama Neuvostoliitto. Valitettavasti suomalaisten enemmistö ei ymmärrä eroa Neuvostoliiton ja Venäjän välillä. Eikä pysty ymmärtämään merkityksen eroa sanojen ja tekojen välillä. Artikkelin kirjoittaja ei huomannut, että Putin on muuttanut juutalaisisoligarkkian luonnetta, pakottaen heitä joko muuttamaan pois tai alistumaan lakiin. Poliittisen vallan suurimman osan menettämisen jälkeen juutalaisista oligarkeista tuli (turhan) rikkaat liikemiehet (ns. “Nutzige Juden”). Ja Putin on se, joka vähitellen riisti vallan heiltä. Artikkelin kirjoittaja korostaa Putinin tapaamista päärabbin kanssa – ja tuskin huomaa miten Putinin ilma-ase nyt moukaroi juutalaisten organisoimat ja rahoittamat jihadistit Syyriassa. Artikkelin kirjoittajan lähestymistapa vääristää johtopäätöksen ja taas rikkoo valkoisen rodun viimeisen yhtenäisyyden.

  Fakta on, että Putin taistelee NWO:ta vastaan (NWO a.k.a. JWO a.k.a. Pax Judaica), ja panoksena taistelussa on elämämstä tai kuolemasta. Tämä on se tärkein kriteeri, jonka perusteella kansallis-sosialistien on tehtävä ilmiöiden arviointi.

  Valitettavasti suomalaisilla ei ole käsitystä miten ruma on ydinsota. Kehotan katsomaan Putinin tuoretta viestiä aiheesta:
  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-05/vladimir-putin-just-issued-chilling-warning-united-states
  http://themillenniumreport.com/2016/07/vladimir-putin-nato-and-satanism-are-ideologically-indistinguishable/

  Jos Venäjä kaikkine puuttuineen (lista on pitkä) kaatuu – valkoisella rodulla ei ole enää mahdollisuuksia selviytyä. Se on vain fakta, että Putinin Venäjä on “viimeinen mies pystyssä” tässä taistlussa NWO/JWO:ta vastaan. Pohoismainen Vastarinlaliike voi unelmoida omasta Pohjolasta, mutta sen kohtalo on sidottu Venäjän kohtaloon. Jos Venäjä kaatuu niin on vain toiveajatellu olettaa, että Pohjola voisi säilyä sen jälkeen vapaana juutalasesten junailemalta tuholta.

Comments are closed.